Život na ostří nože. Koho vzrušuje píchání ostrými předměty?

Není píchání jako píchání. I kontakt tužky s kůží bolí. A že by to někoho vzrušovalo? Jsou takoví. Kdo v moderním světě napodobuje Jacka Rozparovače? Dejte si pozor třeba v metru!

Prsa, zadek, nohy, vlasy, vagina…. Člověk si při sexu může ulítávat na čemkoli – a je to normální. Preference jedné či více částí těla je podle sexuologů běžnou praxí, ovšem standardní sexuální zážitky a choutky se obvykle vyvažují těmi, nad kterými zůstává rozum stát. Znáte například příběh pětadvacetiletého Američana Franka Ranieriho? Tak to si „poslechněte“!

Žiletky, holicí strojky a tužky. Co s nimi?

Tenhle týpek utrácel nemalé finanční částky (asi šest tisíc dolarů během roku a půl) za to, že dával holkám hřebíky, kolíky, tužky a podobné ostré předměty s tím, aby si je tyhle příležitostné brigádnice strkaly do zadnice, zatímco onanuje. (Pak to nějak prasklo, takže byl obviněn ze sexuálních napadení.)

Když tenhle případ rozebíral britský psycholog Mark Griffiths na stánkách magazínu Psychology Today, nezapomněl se zmínit i o dalších lidech, které vzrušuje píchání ostrými předměty. A rozhodně měl o čem mluvit…

Sexuální řezníci v dějinách

Světe, div se, není to rarita ani něco, co by odborníci řešili pouze výjimečně. Jen si vzpomeňte na Jacka Rozparovače. Ti všichni, co přišli po něm, jdou, dá se říct, v jeho stopách.

Před čtyřmi lety se v americkém nákupním centru ve Virginii rozjel cápek, který opakovaně bodal kolemjdoucí ženy přes jejich oblečení, a když se náhodou nějaká ozvala, vymlouval se na to, že do něj někdo strčil.

Asi špatný kód

Že nešlo o teroristu, ale nešťastnou a zbloudilou duši, která se přišla do obchoďáku sexuálně vyřádit, se zcela jistě poznalo podle výrazu, jež dotyčný nasadil. „Óóóch a aááááách“. Napadlo by vás někdy, že vám něco takového bude dělat radost? Vezmete skalpel, podáte ho mladý a budete se dívat, jak ostří projíždí vrstvami kůže? No fuj.

Však se taky jedná o parafilii a sklony k sadismu, které se říká piquerism (z francouzského piquer – napíchnout). Postižení, kteří jí trpí, obvykle mají rádi i pitvání, což je něco, co si se sexem fakt nedokážeme propojit. Posuďte sami.

Zmíněný magazín s odkazem na článek napsaný newyorským policistou Vernonem Geberthem v roce 1998 popsal, jak takový extrémní piquerism s dost slušně vyvinutým sadismem vypadá.

Tenkrát se jednalo o případ matky s její čtrnáctiletou dcerou. Deviant obě několik hodin sexuálně mučil, pak kuchal, měl sex s jejich mrtvolami, pil získanou krev, vkládal baseballovou pálku do vaginy dcery, nebo například uřezal prsa matce. Tvl, zaplať pánbůh za staré dobré a neškodné péčko! Mimochodem, jestli právě teď zaděláváte na zásun s někým novým, kontrolujte hadičky, vývody a anomálie zatím neznámého těla. Mohlo by se stát, že píchání něčím ostrým bude to nejkrásnější, co vás potká!

A co na tuhle úchylku říkáte vy?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Sexy hra na erotický výslech. Na co se jí ptát?

Už jste viděli sexy kalendáře pro rok 2016? Tyhle byste si určitě vylepili do skříňky!