Ženy v práci probírají vztahy, muži řeší prd. Nevěříte? Mají k tomu hned osm důvodů

Zatímco ženy úspěšně v práci řeší své vztahy nebo hubnutí, my chlapi máme v hlavě úplně jiné věci. Třeba prdění. Cože, vy ještě neprdíte v kanceláři? Našli jsme hned osm důvodů, proč byste v práci prdět měli.

prdění v kanceláři

Pokud ještě neprdíte v kanceláři, o hodně přicházíte. Je jen málo zajímavějších věcí. Tady jsou naše důkazy!

1. Budete mačo

Pracujete na své image? Pak je důležité, abyste se nestyděli před svými kolegy pořádně a nahlas pšouknout. Teda ne pšouknout. Pořádně si – víte co… Aby to všichni slyšeli. Jen tak podpoříte svoji image drsného mača. Přece nechcete být za patolízala.

2. Je to zdravé

Už můj děda říkaval, že kdo prdí, život si tvrdí. A je to pravda. Není vůbec zdravé držet plyny ve střevech, pusťte je ven!

3. Důvod vyvětrat

Uprdli jste si pořádně? Měli jste den předtím brokolici, čočku nebo zkrátka jen hodně zeleniny plné dusičnanů? Pak to je pekelně cítit. Jako sirovodík. Jako zkažená vejce. Asi se u vás teď vůbec nedá dýchat! Pokud nejsou kolegové čuňata, tak vyvětrají a hned budete mít v kanceláři čerstvý vzduch. A ten je přece zdraví prospěšný!

4. Odpočinek

Pracujete dlouhé hodiny, nekoukáte doprava, doleva. Jenže to není zdravé. Je fajn se čas od času rozptýlit. A co je lepší, než když začnete čichat příšerný puch? To vás od práce zaručeně odtrhne. Děkujte kolegům, kteří páchnou.

5. Interní komunikace

Nevíte, o čem se bavit s kolegy? Není nad to, když si pořádně upšouknete, nebo společně začnete řešit, kdo to dnes tak může smrdět. Také napjatou poradu, ideálně s důležitým klientem, dokáže pořádný prd odlehčit. Vyzkoušejte a uvidíte.

6. Soutěže

V moderních firmách se hraje fotbálek, někde mají na hraní i Xbox. My s kolegy hrajeme Counter Strike. Co když ale nemáte nic? Můžete soutěžit v prdění. Možností je spousta. Můžete soutěžit o nejdelší prd. O nejhlasitější. O největší počet prdů na čas. Pokud máte v kolektivu ženy, můžete zkusit i subjektivní hodnocení – umělecký dojem.

7. Vypuzení

K dokonalosti to odvedlo malé zvířátko zvané skunk. Máte u svého stolu vytočeného šéfa? Nebo nepříjemného kolegu? Pak se stačí trochu nadlehčit a vypustit tzv. „ploužáka“. Ten nejtišší a nejsmradlavější prd, který dokážete vygenerovat. (Někdy známý pod názvem tichouš.) Dotyčný rychle zmizí. Pokud víte, že vám něco takového hrozí, zkonzumujte cca 6 hodin předem větší množství čerstvé zeleniny. Ať máte nabito.

8. Stmelení kolektivu

Není to krásné, když před svými kolegy prdíte, oni před vámi a bavíte se u toho? Je to tak intimní, a přitom tak přátelské. Nic vás nestmelí tolik, jako společné prdění. Užijte si ho!

 Autor: VK

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jasná zpráva: Kdo prdí, zdraví si tvrdí!

Trapas jako hrom. Pak že holky neprdí!