Výstava Voayer: přijďte si prohlédnout náhá ženská těla

Kontroverzní výstava Voayer dorazí do Prahy. K vidění bude 39 úplně nahých žen, a na některé ‚exponáty‘ si budete moct dokonce i sáhnout. Celá výstava je potom koncipována v duchu praktik BDSM.

V Praze se uskuteční výstava ze Slovenska, kde se prezentují nahé ženy, většinou v pozicích submisivního sexuálního postoje. Potrvá pouze tři dny, 17. – 19. srpna 2017, a bude k vidění v prostorách DUP39, ulice Charvátová 10 u Národní třídy. Výstava Voayer podle autora Mário Petreje přiblíží lidem komunitu sexuálních praktik BDSM, zároveň ale ukazuje návštěvníkům také krásu tělesnosti a prožitku. Vstup je od 18 let.

Dotýkat se je povoleno!

Je dobré vědět, že všechny modelky pracují dobrovolně a každá z nich má také svého vlastního strážce, aby se nic nezvrtlo. Výstava má přísná pravidla pro návštěvníky, dotýkat se je možné jen některých modelek, a to v gumových rukavicích. Ty budou samozřejmě volně k dispozici na místě. Pokud si představujete, že si nějak hodně užijete osahávání modelek, tak se mýlíte. Povolené jsou jen jemné dotyky nebo hlazení. Strkání čehokoli, kamkoli vás napadne, samozřejmě nelze.

Ne každý se na výstavu dostane

Počet vstupenek bude ale limitovaný, koupíte je za 669 Kč je možné koupit v předprodeji. Každý návštěvník může na výstavě strávit maximálně 1,5 hodiny.

Skřipce, pouta a kérky

Na Slovensku, kde se konala minulý rok, trvala výstava Voayer 12 hodin a navštívilo ji 700 lidí. V Praze bude trvat 18 hodin. Během tří dnů bude k vidění postupně 39 dívek, takže každý den 13 nových modelek. Součástí bude také expozice pomůcek užívaných vyznavači BDSM. (Tento termín se obecně užívá pro sexuální praktiky založené na domluvě, že je jeden z partnerů nadřazen druhému. Takže bondage, dominance, submisivita, sadismus, masochismus a fetišismus.)

Autor: No a čo

Kdo sundá tričko?

Bude to určitě netradiční podívaná a jak sám tvůrce říká, je potřeba přijít bez předsudků a s otevřenou myslí. Navíc je tady zajímavý bonus: návštěvnice, které budou mít zájem, se mohou po domluvě s pořadatelem na místě samy odhalit! Že se vám to zdá trochu ulítlé? Omyl! Tohle pravidlo autor přidal poté, co si prý některé dívky na Slovensku posteskly, že se také nemohou svléknout, tak jako modelky. Takže pokud na výstavu půjdete, modlete se, aby tam zrovna s vámi bylo co nejvíc exhibicionistek, lačných ukázat svojí nahotu všem kolem!

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Potřeba orgasmu. Která žena ho chce nejčastěji?

Věci, které musíte znát, pokud se chcete natáčet při sexu