Vylepšená kočička Monika Bagárová. Sen každýho chlapa?

Jedenadvacetiletá Brňačka s černošským hlasem má našlápnuto na kariéru ve světě. Její silný stránky jsou doslova vražedný. Mladá, krásná, talentovaná a dobře stavěná. Je snad tohle prototyp ideální ženský?

Kdo by neznal zpěvačku a stále ještě studentku pedagogické školy Moniku Bagárovou…? Fakt jste ji nikdy neviděli? Ale no tak. Holka je sice jednou nohou v Americe, ale na někoho takového se prostě nezapomíná. Znovu se zamyslete, někde ve vaší hlavě určitě je, protože pro mnohé ztělesňuje dokonalou ženskou krásu.

I Marta málem brečela

Když v patnácti letech, tedy v roce 2009, nakráčela před Daru Rolins, Martu Jandovou, Ondru Hejmu a Pala Haberu, kteří porotcovali Superstar, všichni se usmívali, i když tenkrát byla ještě takové ucho. Ale pozor, když máš potenciál, tak je prostě vidět bez ohledu na věk. Posuďte sami ve videu.

Čičinka na mazlení

Silný hlas, milý projev, charisma. No jo, 175 centimetrů vysoká Monča to rozbalila nejen ve zpěvu (nakonec v soutěži skončila pátá), ale i co se týče vztahů.

Za ní se otočí každý. Foto: Pinterest

Za ní se otočí každý. Foto: Pinterest

Jeden navázala díky téhle pěvecké frašce, během níž potkala Bena Cristovaa. I když k sobě celkem šli, hlavně fotogenicky, v březnu 2012 po dvou letech vztahu oznámili rozchod na sociální síti. A právě ten Moniku evidentně posunul o kousek dál v kariéře.

Holka, která už ví, co chce

Osmnáctiny mladá zpěvačka už trávila jinak, víc stylově. Vzala svoji manažerku a vyrazila do New Yorku na třítýdenní výlet, a tam potkala svého současného přítele, majitele italské restaurace. Teď má domovy dva a pořád pendluje. Pokud ji chcete obdivovat osobně, máte šanci, celý únor se pohybuje v Čechách a objíždí různé společenské akce včetně tanečních plesů. Ale to je to vedlejší. Monika udělala dost práce.

V Brně nuda, venku šrumec

Nedávno prozradila, že se prostřednictvím soulu, popu a r´n´b chystá dobít japonský trh. Už podepsala i smlouvu, což není nikterak překvapující.

Podoba se Selenou Gomez je čistě náhodná. Foto: Pinterest

Podoba se Selenou Gomez je čistě náhodná. Foto: Pinterest

Chytá americké manýry, nasává do sebe místní atmosféru i pracovní náboj a na jejích novějších videích je to dost znát. Lepší angličtina (i díky partnerovi, se kterým je samozřejmě v kontaktu), dravější náboj, konečně uvolněný sex-appeal. Je to něco jako proměna holčičky v sexy vampa. Však jí taky mnozí říkají „česká Selena Gomez“,  a to i přes to, že si aktuálně výrazně nechala zesvětlit konečky vlasů.

Na něco z její nynější tvorby se můžete podívat tady. Rozhodně to stojí za chvíli vašeho času. A když už se na tu Moniku budete dívat, popřemýšlejte, jestli právě takhle vypadá dokonalost. Vypadá to, že Bagárová je snem většiny. Vzali byste si ji pod peřinu?

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Je jí 51, má sexy tělo a žádného muže. Courteney Cox se vdávat nebude!

Proporce Nicki Minaj. Dá se jí dívat do očí? Zkuste to!