Víc než jeden orgasmus bez ejakulace? Můžete si je dopřát! Jak to natrénovat a užívat si mnohem častěji?

Věděli jste, že muži mohou mít několik orgasmů bez ejakulace? Tahle metoda se přitom dá úplně v klidu natrénovat. Zkuste to podle našeho návodu.

jak mít víc než jeden orgasmus?

Staří jogíni, kteří provozovali tradiční tantru, věřili, že při výstřiku semene ztrácí muž životadárnou sílu. Vymysleli proto několik postupů k pozdržení výronu a jeho oddálení. V získaném čase naopak povzbuzovali ženu, aby si prožila tolik orgastických výbuchů, kolik jen zvládne.

Z toho vyplývá, že muži, stejně jako ženy, vlastně mohou mít víc než jedno vyvrcholení. A že rozhodují o tom, zda chtějí ejakulovat nebo ne. Chce to jen trochu praxe a trpělivosti! Obvykle trvá několik týdnů, zpravidla měsíc, než se setkáte s významnými výsledky.

Technika 9 až 5

Chcete-li nalézt svou rovnováhu a zvýšit vlastní sebeovládání, je třeba trénovat a rozpoznávat jednotlivá stádia sexuálního vzrušení. Představte si stupnici od jedné do deseti (desítka představuje orgasmus) a určete, která hodnota je pro nás neúnosná. Pravidelně se dostáváte maximálně tak k sedmičce (při masturbaci nebo pohlavním styku), načež ani nevíte, že nějaká osmička a devítka existuje? Pak je vaším bodem, od kterého není návratu, právě sedmička.

Dejte tomu pár pokusů a vynasnažte se k ní dostat tak, abyste se mohli vrátit zpátky na pětku. Až získáte jistotu, volte metodu „od devíti k pěti“. Zkrátka a dobře masturbujte do bodu devět, a místo toho, abyste si dopřáli výron semene, zařaďte zpátečku.

Takto provádějte opakovaně – po dobu 20-40 minut, přinejmenším jednou týdně, ideálně však aspoň třikrát. Nejvhodnější pozicí pro tento experiment je přitom poloha v sedu se zkříženýma nohama nebo v sedu na patách. A pozor, platí, že čím víc času si na tenhle workout vyhradíte, tím rychleji si vytvoříte vzrušující vztah s vaší sexuální energií. Tedy aspoň takhle to tvrdí znalci v oboru.

Nácvik dýchání

Svalové napětí a mělké dýchání jsou další dvě věci, které vás přimějí k ovládnutí orgasmu. Dýchejte pomalu a nepřetržitě – do břicha! Zůstaňte v naprostém klidu, uvolněte svaly v okolí pohlaví a řitního otvoru, a bude-li nejhůř, přitiskněte jazyk proti dásním těsně za zubním obloukem. Soustřeďte se na dotyk jazyka po tu dobu, dokud ztopoření neopadne. Uvolněte se a pokračujte.

To, co opravdu hledáte, je akutní citlivost na zvlnění vaší sexuální energie. Rozšíření a prohloubení tohoto uvědomění je klíčem ke zvládnutí celé techniky. Jak trénujete, vaše definice „orgasmu“ se zcela mění, rozšiřuje a zesiluje. Začínáte rozvíjet intuitivnější povědomí o rytmech svého těla a synchronizaci sexuální energie. Technika „9 až 5“ je ovšem něco, co byste měli nejdříve cvičit sami. Teprve poté je vhodné zkoušet ji s někým jiným.

Když už jste pánem svého těla

Ovládáte své tělo? Jste si jistí, že když nebudete chtít mít orgasmus, vrátíte se bezpečně k bodu pět? Pak si při každém workoutu začnete představovat, že se vaše sexuální energie táhne z vaší pánve do zadní části páteře. Soustřeďte se na mělký dech a zklidněte myšlenky. V mezičase vytrénujte i svůj PC sval – pubococcygeus. K tomu slouží cvičení nazvané „uzamčení brány“ během močení. Jakmile začnete močit, zatínejte svaly a zastavujte proud. Kdekoli a kdykoli. A opět mějte trpělivost.

Příště, až budete stát těsně před vyvrcholením, neodevzdávejte se okamžiku, ale zapojte veškeré svalstvo od pasu dolů, plně stiskněte svěrače. Tím dojde k zamezení průchodu semene močovou trubicí a ejakulát se vrátí zpět. Toť vše. Jednoduché, ne?

A co vy, ovládáte orgasmus bez ejakulace?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jsou krásné ženy v pohodě? Nad jejich životními hodnotami zůstává rozum stát! Co je sexy, nemusí být zajímavé uvnitř

Sex ve sprše nebo ve stoje ženám nevyhovuje. O co dalšího v sexu ženy nestojí? Má to logický důvod! A která pozice je nej?