Vezměte mladou na koncert. Zpěvák Sebastian vyráží na své první turné!

Jak udělat své partnerce radost? Vezměte ji na koncert. Dáme vám tip. Za vášnivou noc to stojí.

Chcete někam mladou vytáhnout a nenapadá vás, kam by to mělo být, aby to ocenila? Tak je tu ideální příležitost. Sebastian ji stoprocentně nadchne a určitě vám to po koncertě vrátí.

Zazní víc než Toulavá

Než se postaráte o vášnivou noc se vším všudy, je třeba se dopředu trochu připravit. Kdo je vlastně Sebastian?

Do povědomí českých posluchačů se popový zpěvák Sebastian nejvýrazněji zapsal písničkou Toulavá. Tu pravděpodobně budete znát z rádia. Jeho první singl má nyní na YouTube bezmála 20 milionů zhlédnutí. Zpěvák za něj získal také Českého slavíka za nejstreamovanější českou skladbu. Což už trochu svědčí o tom, že to zas takovej děs nebude a možná si i podupete do rytmu. Od jeho vydání popularita zpěváka, kytaristy a skladatele stále roste. Nyní se Sebastian vydává na své první samostatné turné s názvem Hvězdy Tour 2017. Fanclub se na něj může těšit hned v devíti různých městech po celé České republice. Muzikant na svou dobrodružnou tour vyrazí během března a dubna. Pokud tedy nežijete v hlavním městě, ještě není nic ztraceno. Ba naopak.:)

Kde se vzal tu se vzal…

Proč byste o něm měli něco vědět, abyste měli všeobecný hudební přehled? Tak předně Sebastian Navrátil, jak zní celé jeho jméno, je považován za jednoho z nejvýraznějších hudebníků nové generace. Minimálně jeho jméno byste znát mohli, abyste nebyli při konverzaci na prvním rande úplně out.

Nejde rozhodně o žádného povaleče a flákače. Celý rok totiž neustále pracuje na nové tvorbě. Aktuálně se věnuje dokončení svého debutového alba a detailně dolaďuje přípravu na živá vystoupení.

Při příležitosti Hvězdy Tour 2017 se chystá v Praze album v březnu pokřtít. Nový idol má nakročeno k slibné kariéře, o tom svědčí úspěch jeho nejnovějšího videoklipu k písni Hvězdy, který během pár týdnů nasbíral přes půl milionu zhlédnutí. I ten už jste pravděpodobně slyšeli, pokud posloucháte v autě rádio a nestrnuli jste pouze na stanici Beat. Mezi domácími jsou Hvězdy dokonce čtvrtou nejhranější skladbou českého éteru!

Bude to jedna velká show

O tom, že celá samostatná tour bude jedna velká show, nemusí podle pořadatelů nikdo pochybovat. Sebastian slibuje novou pódiovou prezentaci, nové písničky i známé hity. Koncertní šňůru zpestří svým vystoupením vítězka třetí Česko Slovenské SuperStar Sabina Křováková s kapelou. A ta zpívá taky skvěle. Má to ještě jednu velkou výhodu. Na koncertu bude spoooousta ženských. Kdybyste se moc nudili, můžete se alespoň dívat kolem sebe a myslet na večer, až budete s drahou polovičkou sami.

Kompletní rozpis Hvězdy Tour 2017

16. 3. 2017 –  Brno / Metro Music klub
24. 3. 2017- Liberec / Vratislavice 101010
25. 3. 2017- Boskovice / KD
29. 3. 2017- Praha / Lucerna Music Bar
31. 3. 2017- Lanškroun  / Music Bar Forea
1. 4. 2017- Vysoké Mýto / M – klub
5. 4. 2017- Olomouc / U – klub
7. 4. 2017- Prachatice / Národní Dům
8. 4. 2017- Plzeň / Buena Vista Club

Tak ji vyvenčete. Určitě vám to v dobrém vrátí.

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nejočekávanější koncerty roku 2017 – které hvězdy letos uvidíme?

Koncerty promítané v kině – chceme nebo ne?