Valentýn už nás nebaví. Co můžete ještě zkusit?

Den svatého Valentýna stal pro mnohé z nás ohraným. Podle nového průzkumu z Británie téměř polovina (49 %) dotazovaných se na Valentýna nikdy netěšila a 40 %  dokonce řeklo, že oslavy spojené s Valentýnem pro ně představují přílišné klišé. Jsme stejní jako Britové?

Co dělají Britové pro to, aby se z nudné rutiny vymanili? Zdá se, že nic moc. Šokujících 64 % se na 14. únor netěší, protože je „moc komerční“, pouze čtvrtina párů chce něco podniknout a jen pětina plánuje koupit svému partnerovi květiny.

Valentýn už nás nebaví

Přestože máme pocit, že naší polovičce dlužíme všechny ty nadčasové, ale únavné tradice, 43 % britských párů řeklo, že se chtějí zbavit klišé a udělat něco jiného. Společnost Durex, která průzkum dělala, je toho názoru, že letošek je rokem zrušení nudných pugétů a večeří v ten velký den V.

Expertka na sex a vztahy Alix Fox…

…ví, že zůstat u rutiny přáníček a čokolád může být dost nudné a tvrdí, že: „14. únor by měl být tím nejromantičtějším dnem roku, ale bohužel se může velmi rychle proměnit ve 24 hodin předvídatelného zklamání. Nový výzkum ukazuje, že třetina Britů chce ve vztahu více spontánnosti. Tak proč neposlat všechna Valentýnská  klišé na smetiště?

Konec nesmyslným medvídkům a tretkám!

Třetina dotazovaných chce o tomto Valentýnu vyzkoušet s partnerem něco nového, ale přitom si jej užít v pohodlí domova. To je skvělá příležitost pro hrátky v ložnici – ale momentálně má takové plány  jen 15 % obyvatel Británie. Durex proto vydal příručku, ve které najdete nápady, jak nahradit valentýnské stereotypy novinkami. Můžete si tak vytvořit Valentýna, na jakého budete s radostí vzpomínat. Nechte se inspirovat!

Zapomeňte o Valentýnu na čokolády a bonboniéry a použijte svou kreativitu!

Vytvořte si vlastní neřestné tradice! Tady je návod:

  1. Kupte si krabičky třiceti individuálně zabalených čajových sáčků.
  2. Na cedulku každého z nich napište krátkou zprávu, takže váš miláček bude moci začít každé ráno po celý následující měsíc milou zprávou.
  3. Označte písmenem X všechna místa v domě, kde chcete, aby vás partnerka sváděla, milovala se s vámi nebo třeba jen kouřila… a vytvořte tak bojovku s pokladem.

Další statistiky z britského průzkumu:

  • 28 % lidí řeklo, že cítí přílišný tlak na to dělat něco speciálního
  • 29 % chce dát dárky, které jsou nečekané
  • 21 % nechce dostat vůbec žádný dárek
  • 15 % párů chce na letošního Valentýna zkusit v ložnici něco nového
  • 49 % bude zkoušet nové pozice
  • 32 % zkusí sexuální hračky / lubrikant
  • 26 % chce zkusit hru na role
  • 25 % se s milencem podívá na nějaký erotický film

Tak co si o tom myslíte?

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Kde vyvenčit mladou na Valentýna? 10 tipů na super restaurace

Kytky na Valentýna. Pozor na trapas!