To nejhorší, co můžete dostat k Vánocům. Jste připraveni?

Blíží se Vánoce. Ne, ony nemohou být veselé. Pod stromeček kolikrát nedostanete nářadí, měsíční wellness s prostitutkama nebo litry značkovýho chlastu. Většinou je to přesně obráceně. Z čeho všeho můžete vykvést? Na těchto pět „dárků“ si dejte pozor!

Vánoce, Vánoce přicházejí… Copak? Depka? Ani se nedivíme, když víme, co nás všechny čeká. Před podezřelými balíčky zdrhejte! Holky mají kolikrát dost kreténský nápady. Třeba tyhle…

1. Degradace mužství v jednom kusu

Trenky nebo slipy. Pohodlí přede vším. Kdo kdy vymyslel, že na brabce patří i tanga? Ten musel mít v hlavě nastláno. Nezájem, že jsou luxusní, latexová, kožená nebo hravá. Ne a ne. Je to jako kastrace. I s býkem vpředu.

Pokud tu vaši napadne, že se snad sesypete smíchy nad kouskem, jehož hlavní znak je roztomilý černý býček s čupřinou, tak upřímnou soustrast. Nepředpokládáme, že byste si ho vzali na sebe, ale pokud by k tomu fakt došlo, tahat se dá i za uchycený kovový kroužek. Děs a běs. A to prodejci pochopitelně popisují, že se jedná o naprosto skvělý a veselý dárek. Kecy.

A takhle vypadá býčí peklo. Foto: archiv výrobce

A takhle vypadá býčí peklo. Foto: archiv výrobce

2. Z kuchaře pošukem

Často vaříte? Opatláváte si mouku o tričko? No a? Zástěra je beztak jen pro ženský. Bohužel ony si to nemyslí. Velmi často se stává, že lecjaký nešťastný kuchtík dostane pod stromek rádobyvtipnou zástěru, která má jako „pobavit“ svého majitele. Jsou na ní prsa, penis, animáci a další zvěrstva. No, když to někomu dělá dobře…. To už si na sebe radši natáhněte odpudivé mankini.

Kapsička na antidepresiva jsou kde? Foto: archiv výrobce

Kapsička na antidepresiva jsou kde? Foto: archiv výrobce

3. Sexy lady ála úchyl

Borat, jó, Borat. Jeho styl plážové módy měla být recese, kterou však mnozí vzali vážně. Originálně střižené plavky se nebezpečně rozšířily do celého světa a jsou považovány na vtipné. Kým? Nejspíš to mají na svědomí tvůrci filmu. Jako doplněk šatníku nedoporučujeme. Jenže vysvětlete to Ježíškovi…

Borec versus blbec. Foto: archiv výrobce

Borec versus blbec. Foto: archiv výrobce

4. Origoš klobouk, který je spíš k pláči

To ta, která sáhne po plyšovém klobouku ve tvaru půllitru, má o něco málo lepší vkus, ale pořád je to dost mimo. Jako proč? K čemu? Prý se tahle věc hodí na večírky, ale to je tak jediný smysl, který jsme našli. Pivo z toho neteče a debily ze sebe člověk dělá v práci po celý rok. Aspoň o těch Vánocích by mohl být klid! Spraví to hodně lásky? Těžko. Sex by byl lepší.

Klobouk, který je k ničemu. Foto: archiv výrobce

Klobouk, který je k ničemu. Foto: archiv výrobce

5. Vejce? Nejnevděčnější dárek ze všech

Už jste někdy slyšeli o vajíčku lásky? Buďte rádi. Snad ani letos nebudete mít tu čest. Jedná se o romantické gesto, kterými se obdarovávají zamilované páry.

Vajíčko v sobě ukrývá fazolku, o kterou se člověk musí starat (první problém), pak ji náležitě obdivovat (druhý a neméně zapeklitý problém) a hlavně ji nenechat chcípnout (ten nejzásadnější problém). Když něco z toho dopustíte, budete do dalších Vánoc poslouchat, jak si nevážíte její lásky. To byste fakt chtěli?

Jestli ne, tak ihned po rozbalení dárku předstírejte, že vám ho sežral pes. Nebo že vás vykradli. Pak už na hrdinství bude pozdě! V každém případě se naučte nasazovat tak zvaný present face. Jak na to, se dozvíte ve videu.

Vejce, co ničí životy. Foto: archiv výrobce

Vejce, co ničí životy. Foto: archiv výrobce

 

Víte, že…

Podle portálu Aukro 60 % lidí plánuje darovat svým blízkým kosmetiku a parfémy, a to i v případě, že si tyhle věci blízcí nepřejí. Podobné je to i s knihami, oblečením nebo poukázkami. Nevhodné dary se po Vánocích dají prodat přes internet. Říká se totiž, že každá věc má svého kupce.

A co jste kdy nejhoršího dostali vy? Pochlubte se!

Autor: Merlin