To je úlet! Nejbláznivější způsoby, jak se sjet

Brčko, lajna, odvar z makovice – tak na všechny tyhle metody zapomeňte. Na cestu „někam vejš“ do světa omámení a halucinací v různejch koutech světa používaj daleko šílenější způsoby. Důrazně se ale od nich distancujem a vám radíme to samý. Jde čistě jen o pobavení…

Jak se sjet

Pozření větší porce muškátovýho oříšku

Začneme něčím docela snadno dostupným a přesto ne tolik známým. Kdo z vás snad věděl, že vyšší dávka tak běžnýho koření, jakým je muškátovej oříšek, má schopnosti vyvolávat omamný stavy. Muškát prej obsahuje malý množství myristicinu a už starý hinduisti v Západní Indii ho používali k „vyšší meditaci“. No prostě se normálka sjeli. Ale nejde o nic příjemnýho, při cestě zpátky prej dost bolí hlava a dostavujou se i silný nevolnosti.

Aplikace hadího jedu

Kousnutí hadem může bejt samozřejmě smrtící záležitost, ale tenhle chlapík to prej má pod kontrolou. Dávku hadího jedu si totiž určuje sám! Steve Ludwin si ve svým londýnským bytě zcela záměrně už víc jak 20 let vpichuje do těla jed kobry, ale i dalších jedovatejch hadů. Nejde mu prej jenom o euforický pocity, který maj výdrž i několik dnů, ale hlavně o zpomalení procesu stárnutí. Bude mu skoro padesát, ale lidi mu tipujou i o 15 míň.

Lízání ropuchy

Po chvilce oddechu v podání huliče Afromana je tu další, i když zatím u člověka nijak nedoložená možnost „cesty někam vejš“, která ale byla mnohokrát k vidění třeba u psů. Jak tak běhaj přírodou, všude čmuchaj, tak i sem tam něco s chutí olíznou. A když je to zrovna Ropucha coloradská, tak se ti čoklové nenechaví normálně sjedou. Její kůže totiž obsahuje jed v podobě bufoteninu a halucinogenních tryptaminů.

Pití sobí moči

Houbičky jsou všeobecně známým vyvolávačem „povznášejících“ pocitů. Jsou ale na světě borci, který to dokázali pozvednout na vyšší level. Expert přes houby Andy Letcher prozradil, že zná šamana, kterej pije sobí moč. Proč tahle prasárna? Sobi jsou prej známí jako megakonzumenti nejrůznějších muchomůrek a dalších pro člověka nepoživatelnejch nebo dokonce jedovatejch hub. V těle tohohle přežvýkavce dojde k určitejm chemicko-biologickejm procesům, který zapříčinej zesílení účinku hub právě v moči sobů. Odhaluje to ještě další fakt: Už je jasný, proč Santa může se sáněma taženýma sobama lítat po obloze? Se vznášej po těch houbičkách.

Konzumace masa očnatce

Jíst ryby je prej vesměs zdravý. Ale jak už to tak bejvá, každá pravda má svý výjimky  Touhle je Očnatec obecný, pro vzdělance latinsky zvanej Sarpa salpa. 30centimetrovej samec a až o 20 čísel větší samice maj jasnej znak, kterým je černá skvrna u kořene prsní ploutve. Jeho domovinou je pobřeží Afriky, ale jednou už ho prej chytli i v kanálu La Manche. Už starý Římani tuhle rybku znali a pomáhala jim v pořádání jejích tzv. opojnejch dnů. Maso tyhle ryby totiž vyvolává velký halucinace. Nejspíš za to může některá z mořskejch řas, kterou se očnatec živí.

Závěrem ještě jednou opakujeme, že nic z výše uváděnejch příkladů v žádným případě nedoporučujeme zkoušet. A jestli se přesto najdou takový magoři, co na to hupsnou, tak všechno dělaj jen na svý riziko a odpovědnost. Howgh, domluvil jsem!

Autor: Zvonimír Bláha

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

KOKAIN? Proti cukru čajíček!

Proč je chlast tak super? My to víme!