Tipy na dárky pro manželku, a vlastně i pro vás: nová prsa a ještě něco lepšího!

Když vybíráme své partnerce dárek, chceme především projevit lásku, splnit jí sen a samozřejmě být originální. Dříve možná stačilo sexy prádélko, ale k čemu jsou krajky, když si do nich vaše žena zahalí nejistotu a komplexy z tělesných nedostatků? Máme pro vás tipy na několik velice osobních dárků, kterými uděláte zaručeně dojem. Ostatně před vámi je už úspěšně darovaly stovky mužů.

tipy na darky pro zenu

70 % žen touží po krásnějších prsou

Úprava prsou, tedy nejen zvětšení silikonovými implantáty, ale i vlastním tukem, zmenšení a modelace, patří k nejoblíbenějším plastickým operacím po celém světě. Pocit nově získaného sexy těla, vyřešení komplexů z malých i velkých prsou, jsou k nezaplacení. Samozřejmě musí jít vždy o přání ženy samotné, nikoli o vaši touhu. V takovém případě se asi nedá počítat ani s úspěchem dárku, ale ani s perspektivou vztahu. Přesto celých 16 % žen absolvuje plastickou operaci na přání partnera. Ovšem darovat manželce voucher na plastickou operaci prsou jde i velice diskrétně, citlivě, zkrátka tak, aby dárek splnil sen a potěšil.

Manželství je o dobrém sexu. V každém věku

Když už to po porodu ve vaší ložnici není jako dřív, jsou často příčinou povolená vagíny, změny na vnějším genitálu a nedostatek chuti na sex. Všechny tyto problémy snadno vyřeší dvě novinky oddělení dermatologie kliniky Asklepion. Laser Fotona při jednoduchém zákroku, který nepotřebuje ani anestezii, ani rekonvalescenci, zpevní tkáň pochvy a dokonce si poradí i se stresovou inkontinencí, která možná vaši ženu trápí a vy o tom ani nevíte. Druhou metodou je zlepšení vzhledu stydkých pysků a omlazení intimních partií pomocí radiofrekvence Protégé Intima, která radikálně stáhne a zesvětlí povolenou kůži a vyřeší i asymetrii stydkých pysků. Zlepšení libida a sexuální prožitku jsou u obou ošetření příjemným bonusem. Umíte si představit lepší dárek pro oba?

Jak darovat to, co si vaše žena přeje?

Je to jednoduché. Na webu kliniky Asklepion si buď můžete objednat dárkový voucher ve vámi zvolené hodnotě a ani nemusíte specifikovat, na jaké ošetření to bude. Vaše žena už si sama vybere a jistě dobře. A pokud se vám nechce nic složitě vyplňovat, stačí kontaktovat klientský servis kliniky na tel. +420 234 716 515 nebo přes formulář a oni vyřeší vše za vás. Voucher bude zabalen v dárkové obálce a vy si už jen můžete užívat radost své ženy a jistě i mnohem víc.

tipy na dárky pro ženu

Zdroj: Asklepion

Znáte Asklepion?

Síť center Asklepion je již od roku 1996 lídrem estetické medicíny v ČR. Poskytuje služby v oborech stomatologie, dermatologie, plastická a cévní chirurgie, ORL, fyzioterapie, kosmetika ad.

Pokud hledáte špičkového dermatologa, najdete ho právě v Asklepionu. Mezi nejčastější ošetření patří vyhlazení vrásek, omlazení pleti laserem, epilace nebo třeba trvalé odstranění pocení.

Plastická chirurgie kliniky Asklepion to je tým světově vyhledávaných chirurgů a akreditovaná pooperační péče. Oddělení cévní chirurgie se zaměřuje na léčbu křečových žil nejšetrnějšími metodami.

Lepšího partnera pro zdraví a krásu si v Česku vybrat nemůžete.

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Originální dárky pro petrolheady. Tímhle nic nezkazíte!

Šokující maličkost, díky které můžete mít mnohem víc sexu!