The Prodigy. Novej klip jako návrat v čase?

Ještě stále paříte na pecku Firestarter, která rozproudí krev snad i betonu? Tak to se jistě nemůžete dočkat další várky songů od hustý britský kapely! Jestli ještě nemáte nový album, potěšte oko aspoň klipem!

videoklip

Být tak trochu na Brity? To vůbec není žádná ostuda! Naopak. Beatles těží ze slávy ještě teď a podobně to mají i The Prodigy. Legenda, kterou znají úplně všichni. Legenda, na kterou si letos dokonce můžete i sáhnout…

Pestrej pelmel má ještě stále grády

Pro neznalce, jedná se o hudební skupinu, která je mírně řečeno omáčkou několika chutí. Punk, rock, techno, rave, big beat… Na co si jen vzpomenete. A tak to jde už od 90. let.

Věhlas týhle kapely se jen tak zastavit nedá.

Věhlas týhle kapely se jen tak zastavit nedá.

Díru do světa tihle borci udělali hlavně se skladbami Firestarter, Smack My Bitch Up! či Voodoo People. Mezi nynější členy patří Liam Howlett, Keith Flint a Maxim, což ví každej prcek. Ale odsuňme tyhle žvásty stranou a soustřeďme se na světovou premiéru. Čeho?

Na novej klip k songu Ibiza jsme se těšili neskutečně. Hostující frontman Sleaford Mods Jason Williams se vám asi bude líbit, i když nutno dodat, že některý fanouškovský odezvy na celej tenhle počin stojí za to.

Komu se to nelíbí?

Jedni dávají palec nahoru, jsou rádi, že se skupina vrátila ke svým starým kořenům, a klip nazývají jako „old school“, jiní ho považují za komerční patok. Ok, ale už tu jednou je. A pochází ze šestého studiového alba s názvem The Day Is My Enemy, které oficiálně vyšlo 30. března tohoto roku pod záštitou vydavatelství Three Six Zero Music/Warner Bros. Records. Hoďte na něj oko!

Jasně, klip vám může připomenout ledacos, klidně i starý zlatý časy. Jestli si je chcete osvěžit live, vyhraďte si čas o letních prázdninách. The Prodigy přijedou na východočeský Trutnoff Open Air, který se koná od 20. do 23. srpna 2015. Jo, je to pecka.

Nezapomeňte si včas zajistit lupeny, ať před bránou jenom nestojíte! Vychutnat si tyhle blázny přímo u jejich strojů, bude patřit k letošním povinnostem každýho fanouška a zvědavce!

Autor: Daniel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

10 nejšílenějších klipů vůbec

Křest CD, písně nebo videoklipu – český fenomén