TEPfactor jde do světa! Už na jaře otevře zábavní centrum v Dubaji a přibudou další země. Můžete si zpestřit dovolenou!

Chcete se dobře pobavit a vypnout? Pak zkuste TEPfactor. Je to dobrodružná hra zaměřená na týmovou spolupráci, adrenalin, dobrodružství, zábavu a výzvu za pět let zocelila už přes 200 tisíc nadšenců a utužila tisíce pracovních a sportovních kolektivů, školních tříd a rodin. Nově bude i v Dubaji. Tak třeba si zahrajete na dovolené.

TEPfactor

Společnost TEPfactor, která provozuje zábavní centra ve stylu slavné televizní show Pevnost Boyard, připravuje na tento rok expanzi do zahraničí, ale také rozšíření svých poboček v České republice. V současné době společnost vlastní a provozuje pobočku v  Chotilsku na Slapech, ve výstavbě je Dubaj a na konci léta by měla přibýt Varšava.

Změna udala nový směr

Od podzimu se značka přejmenovala na TEPfactor (původně TEPfaktor), v provozu jsou nové webové stránky www.tepfactor.com  a upraveno bylo i logo. To všechno proto, aby se mohla stát světovou. A je to pochopitelné. Expanze byla další cestou značky. Vycházela ze zájmu o koncept TEPfactor, který začali projevovat potenciální zahraniční partneři a který také prezentace firmy vzbudila na Franchise Expo v Paříži. A to rozhodlo. 

„Naše adrenalinová a napínavá týmová hra pro rodiny i firmy vzbuzuje velký zájem v zahraničí. První lokací, kam se náš koncept rozšíří je Dubaj. V současné době jsme již ve fází stavebních příprav a do Dubaje již dorazily kontejnery s potřebných vybavením. Naše centrum bude stát v prestižní a trendy lokalitě Jumeirah Beach Residence v oblasti Dubai Marina, kam obyvatelé Dubaje i turisté míří za zábavou, do nespočetných restaurací nebo na krásnou veřejnou pláž,“ řekl Jan Daneš, ředitel TEPfactor. „Brány centra se podle plánu otevřou na počátku roku 2018.“

Bude i Vašava. Už možná v létě!

Kromě Dubaje se v současné době jedná o vhodné lokalitě ve Varšavě a společnost je již ve finálních fázích jednání o pronájmu prostor v rámci jednoho z předních varšavských obchodních center. V plánu je otevřít pobočku na konci letošního léta. Společnost také jedná s dalšími zájemci o franšízu nebo joint venture z Německa, Itálie, Švýcarska a Španělska a při oslovování partnerů spolupracuje s místními kancelářemi Czechtrade.

Novinky v zábavním centru v Chotilsku

Kromě zahraničí se společnost soustředí také na své aktivity v České republice. Zábavní centrum v Chotilsku bylo nově upraveno a rozšířeno a pro návštěvníky jsou připraveny nové úkoly v rámci hry, ale také lepší možnosti ubytování a stravování.

„V Mikulově vlastníme pozemek a po otevření poboček v Dubaji a Varšavě povede naše úsilí právě sem,“ řekl Jan Daneš. „Doufáme, že 2. pobočku v České republice začneme budovat ještě před koncem roku 2018. Vidíme zde velký potenciál, protože pobočka bude strategicky usazena mezi tři velká města, Brno, Bratislavu a Vídeň.“ Zábavní centrum, které vlastnila v Praze Malešicích, nedisponovalo dostatečně velkými prostory, a proto se společnost rozhodla použít jeho vybavení pro pobočky v zahraničí.

Myšlenka TEPfactoru se zrodila už dávno

Myšlenka otevřít zábavní centrum ve stylu televizní show Pevnost Boyard napadla majitele a zakladatele Tomáše Chrousta před osmi lety. Další tři roky trvalo, než se ujasnilo, jak by měl projekt vypadat a než se sehnaly potřebné peníze. V srpnu 2012 pak bylo otevřeno první centrum TEPfaktor v Chotilsku na Slapech. Koncept s 21 úkoly, barem a pláží se postupně rozrostl také o konferenční centrum a ubytovací prostory a počet úkolů zaměřených na logiku, trpělivost, paměť, zručnost a fyzickou kondici vzrostl na současných 25.

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nejlepší zábava je s dětmi. Jednadvacet důkazů!

Adrenaliňáci až za hrob, šílenci nebo hrdinové? Kdo zemřel a kdo ještě žije a pokouší osud