Tantrická masáž ženského klína. Kdy jí dopřát podobné potěšení a proč? Za tohle vás bude milovat!

Cítíte se sexuálně „zablokovaně“? Potřebuje váš milostný život trochu okořenit? Stěžuje si ta vaše, že se jí dostatečně nevěnujete? Stará dobrá technika masáže yoni těchto problémů zbavuje. A ne, nemusíte kvůli ní absolvovat speciální kurzy! Jdete do toho?

Tantrická masáž

Yoni (též joni) je staré sanskrtské slovo pro vulvu. Vulva je to, co vidíte pouhým okem, tedy vnější genitál, zatímco vagínou se označuje všechno „tam uvnitř“. Masáž yoni se tedy odehrává nahoře. Možná jste také slyšeli o masáži lingamu, což je v podstatě to samé, akorát se jedná o penis. Proč vůbec něco takového provozovat?

Péče o ženský klín se může stát součástí předehry, nebo ji lze začlenit do těch pár výjimečných okamžiků, které si navzájem sami sobě věnujete. Díky pár hmatům se partnerka snáze a dokonaleji uvolní. Mnozí zároveň věří, že masáž tohoto typu má hojivý prvek, odstraňuje traumata a posiluje energii ženské svatyňky. Trochu to souvisí s duchovními aspekty.

To nejdůležitější? Hlavně se uvolnit!

Pánevní dno a dolní část páteře totiž tvoří jednu ze sedmi čaker neboli energetických center těla. Konkrétně se jedná o základní, kořenovou čakru, která může být zablokovaná. A proto byste měli přiložit ruce k dílu a trochu si tu svoji roštěnku navnadit a odblokovat. Ti, kdo se těmito technikami zabývají, apelují, že jakmile svoje poselství vezmete vážně, může taková masáž uvolnit proud emocí, které jsou naprosto ohromující. Buďte tedy připraveni na všechno!

Pravděpodobně jste si již všimli, že masáž yoni obsahuje duchovní prvky, jde však ruku v ruce s tantrickými sexuálními praktikami. Vychutnat si přitom můžete obojí. Stačí nechat realitu realitou a užívat si přítomný okamžik.

Instruktážní video – pro představu

Pokud patříte k absolutním začátečníkům, neuškodí, když si uděláte přehled o to, co je a není vhodné, kam položit ruce a jak vést jednotlivé hmaty. K tomu poslouží návody na netu, kterých se nabízí desítky. Inspirovat se můžete třeba tady:

https://youtu.be/YV310jIR6AQ

Příprava jeviště

Na samotnou masáž si vyhraďte dostatek času, vypněte telefon i zvonek, ať jí ani vás nic neruší. Zapalte svíčky, provoňte místnost. Masáž yoni bude méně účinná, pokud se dotyčná bude cítit pod tlakem orgasmu. Proto ji ubezpečte, že vám o její vyvrcholení nebo sex samotný vůbec nejde.

Použijte masážní olej -vhodný je přírodní, například kokosový nebo jojobový, přidat můžete i pár kapek jejího oblíbeného esenciálního oleje. Můžete také použít silikonové mazivo, které je poměrně kluzké a má dlouhou životnost.

Dvojí naladění

Jakmile je scéna připravená, zaměřte se na vaše dýchání. Pomalé, hluboké dechy uvolní vaše tělo a udrží soustředěnost. Teď je čas jít na to i fyzicky. Většina tantrických masáží zahrnuje péči o hrudník a bradavky. Položte partnerku na záda nebo na břicho, a podle toho se zařiďte.

V případě, že se jí budete nejprve dotýkat od pasu nahoru (jedná se o nejvhodnější postup), dejte si záležet, ať ji v prvních momentech nevzrušujete například taháním za bradavky. Od hrudníku se následně přesuňte do oblasti žaludku. Pak můžete třít boky, stehna i kolena. Volte přitom krouživé pohyby, prvotně jemné, pak intenzivnější.

Odstraňování bloků a negativní energie

Kruhové pohyby ostatně dobře fungují právě pro stimulaci klitorisu a bradavek. Co se ale líbí „tam nahoře“, může se u klitorisu minout účinkem. Za poštěváček lze něžně tahat, mnout jej mezi prsty, převalovat ze strany na stranu, poklepávat na něj. Až si tohle vyzkoušíte, přejděte k finální technice – masáži bodu G. Ano, to je to citlivé místo na přední stěně pochvy.

Vsuňte tam prst a experimentujte s rychlejším a pomalejším pohybem. Znovu je nutné připomenout, že orgasmus není váš cíl! Pokud ale uvidíte, že je partnerka maximálně vzrušená, zeptejte se jí, zda chce „udělat radost“ a zakončit masáž vyvrcholením.

Konečný rituál

Před něčím takovým se ale soustřeďte hlavně na stimulaci jejího klína pomocí palce nebo ukazováčku, střídejte strany a intenzitu pohybů. Na konci vaší masáže si můžete odpočinout, jen tak si položit ruce na yoni a cítit její sílu a teplo. Zajímejte se, jak se dotyčná cítí a co prožívá. Třeba bude chtít pokračovat pohlavním stykem. Nebo naopak zatouží překulit se na bok a odpočívat. Nechte tomu volný průběh. Vždyť to přece děláte pro ni… Uspokojení ale prožijete oba.

A co vy, už jste někdy zkusili tantrickou masáž klína?

Autor: Kristýna Vágnerová

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Kdo rozhoduje o tom, jak často máte sex? Žena nebo muž? A dá se s tím něco dělat?

Nejosvědčenější rady koučů jak přirozeně povzbudit svou sexuální touhu. Zkuste „no o time“!