Tahle žena byla zaživa téměř upálena. Po dvou letech ukázala svou tvář! (13 fotek)

28 leté Dana Vulin z Austrálie se změnil život po tom, co jí nepochopitelně ublížila žárlivá bestie (Natalie). Ta začla žárlit, když viděla bavit se Danu manželem Natalie a rozhodla se k těžko uvěřitelnému činu, při kterém Danu zapálila. Způsobila jí popáleniny na více než šedesáti procentem těla – včetně obličeje!

Ovšem Danin příběh je také ukázkou a inspirací, jak se nenechat zahnat do depresí nebo strachu. Po četných lékařských zákrocích byla Dana schopná sundat masku a ukázat ostatním svou novou tvář. Jedna z působivých věcí na Daně je ta, že Dana neměla strach, že bude vypadat jinak. ,,Doufám, že vidíte ty jizvy. Ty jsou nyní mou součástí,“ prohlásila.

1. Útočnice prý začala žárlit, když viděla, jak se Dana baví s jejím manželem na novoroční párty. Na fotografii (vlevo) Dana předtím, než se to stalo.

upalena-po-2-letech-1

2. Útočnice se jmenovala Natalie Dimitrovska a vloupala se do bytu Dany pod vlivem drog. Nalila na Danin obličej alkohol a zapálila jej.

upalena-po-2-letech-2

3. Dana měla popáleniny třetího stupně pokrývající 64% jejího těla. Po dvou a půl letech, kdy se zotavovala a nosila masku, aby se cítila o něco anonymněji, sundala masku.



upalena-po-2-letech-3

4. Dana měla masku i u soudů, kam chodila svědčit. Natalii byla odňata svoboda na 17 let.

upalena-po-2-letech-4

5. Aby toho nebylo málo, po incidentu se Dana dozvěděla, že má rakovinu děložního čípku.





upalena-po-2-letech-5

6. Podstoupila ale úspěšný chirurgický zákrok, během něhož byly odstraněny rakovinné buňky.

upalena-po-2-letech-6

7. Dana souhlasila, že se objeví na televizním zpravodajském pořadu a sundá masku. V televizi se objevila i na módní přehlídce.

upalena-po-2-letech-7

POKRAČUJTE NA DALŠÍ STRANU >