Sylvester Stallone dnes ráno zemřel. Média váhají, zda jde o další internetovou podvodnou zprávu nebo ne!

Zahraniční servery dnes ráno zveřejnily zprávu o smrti legendárního herce Sylvestra Stalloneho. Jde o další podvodný manévr zmanipulovat média přes sociální sítě nebo je to pravda?

Sylvestr Stallone mrtvy

Média váhají. Je Stallone mrtvý?

Už v roce 2016 se objevily první zprávy o smrti herce kultovních trháků a představitele boxerské legendy Rockyho Balboa Sylvestera Stalloneho. Tehdy se o tom hojně hovořilo na sociálních sítích po celém světě a zpráva se šířila internetem jako epidemie. Psalo se o tom hojně i napříč českými médii. Fanoušci posílali vzkazy a byli ze zprávy zdrceni. Šlo však o falešnou informaci, která se nakonec vyjasnila.

Zdroj, pocházející ze zpravodajského webu CNN, tehdy tvrdil, že herec byl nalezen mrtvý v jeho domě v LA.  Nakonec se ukázalo, že šlo o podvodný manévr spojený s nejmenovanou webovou stránkou, která uveřejňovala úmrtí slavných. Ti, kdo tehdy sledovali Instagram herce, byli znepokojeni poměrně nepravděpodobnou zprávou, neboť v době, kdy proběhla v médiích, přidal příspěvek, kde je vyfocený na večeři se svojí dcerou Sophií. A na posmrtné foto to vážně nevypadalo.

Teď je to tu znovu

Téměř 18 měsíců poté, kdy se konečně falešné pověry nejen prokázaly, neboď byli tací, co i několik týdnů ještě věřili, že legenda opravdu zemřela, se podobná zpráva opět objevila. Dnes ráno. Je tentokrát pravdivá? Vypustila ji francouzská média. Média obecně jsou ale nyní mnohem opatrnější ve svém úsudku i v následném šíření poplašných zpráv. Což naprosto chápeme. A také věříme, že „Sly“ je živý.

Britové nevěří. Vše je zfalšované

Britská média jako Daily Mail apod. tuto zprávu zpochybňují, ale jisté to stále není. Podle ranních zpráv herec zemřel na rakovinu prostaty dnes. Zatím bohužel neexistuje zdroj, který by zprávu potvrdil či popřel s jistotou. Ale to je mnohým jedno. Už nyní mnozí fanoušci opět zaplavují sociální sítě touto smutnou zprávou s nápisem RIP. V případě, že se objeví nové skutečnosti, určitě vás o tom budeme jako velcí fandové „Rockyho“ i jeho dalších počinů ihned informovat.

Autor: MČ

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Co na nás chystá Sylvester Stallone?

Expendables 4: Stallone přitvrdí