Svatební šílenství: Co dělat, když se všichni kolem vás berou?

Léto je podobným nesmyslům jako jsou sňatky víc než nakloněno. A dříve nebo později zasáhne svatba i vaše nejbližší okolí. Jak se ale v takovém případě chovat, aby se z toho člověk definitivně nezbláznil? Jednoduché to není, ale zvládnout se to dá! Jak?

Slušnost stranou, svatby si vybírejte!

Když vás někdo pozve na svatbu, pravděpodobně pro něj něco znamenáte (nebo na vás chce minimálně potrénovat řitní alpinismus). To ale ještě nutně neznamená, že dotyčný musí něco znamenat pro vás (speciálně v případě onoho alpinismu). Slušnost, neslušnost, jestli na svatbu jít nebo ne je čistě vaše rozhodnutí! A věřte, že každému Lojzovi, co jste potkali v baru, jít na svatbu opravdu nemusíte! Obzvlášť pokud se vám svatby nahromadí do rychlého sledu za sebou. I dvě za měsíc jsou moc!

S dary se nepárejte, světem vládnou peníze!

Beztak je to chlapa nedůstojno, aby vymýšlel něco tak divokého jako je svatební dar. Beroucí se páry dneška stejně o žádné nestojí a drtivá většina z nich vám to více či méně drzým způsobem ještě před svatbou sdělí. Není tedy nic jednoduššího, než se jakéhokoliv vymýšlení oprostit, srolovat bankovky a vsunout je nevěstě do záňadří! Anebo jim nedávejte vůbec nic. Punku není v životě nikdy dost!

Za žádných okolností nešetřete alkoholem!

Alkohol k svatebnímu veselí samozřejmě neodmyslitelně patří a co si budeme povídat, bez něj by to vlastně ani žádné veselí nebylo.  Matky obou novomanželů se jistě budou urputně snažit situaci krotit, ale jsou předem odsouzeny k neúspěchu. Pití se věnujte ideálně ještě před obřadem.  Jedině tak docílíte perfektního svatebního prožitku, podobně jako borci na přiloženém videu. Na svatebních party se nebojte ani alkoholu, který normálně nepijete. Ranní kocovina je jen malou daní za to, že umožníte svatebčanům, aby na oslavu do smrti nezapomněli! Jak zamaskovat ranní kocovinu v práci, když je svatba ve všední den a vy nedostanete další volno, se dočtete zde.

Za žádných okolností nepodlehněte touze se přidat!

Je celkem pravděpodobné, že v průběhu večera vás přepadne myšlenka (ano i to se vám na svatbě může stát), že by bylo vlastně docela fajn se také oženit. Nesmysl, blbost, kravina! Nenechte se zmást chvilkovou slabostí. V opačném případě za to zaplatíte cenu nejvyšší. A vážně chcete strávit celý život s jednou ženou? No tak!

A jak se z toho tedy nezbláznit?

Úplně jednoduše. Chovejte se tak, jak byste nebyli na svatbě, ale na jakékoliv obyčejné oslavě. Uvidíte, že nakonec ještě budete za hvězdu, i když o to třeba ani nestojíte!

Obecně jsou svatby speciálním typem párty, kde se vám ostuda pravděpodobně nevyhne. Jste-li však s tímto faktem smířeni, jde už jen v podstatě o to, aby ta ostuda stála za to! Tak hodně štěstí novomanželům (a to i s přihlédnutím k faktu, že v ČR se 50% všech sňatků (dle statistik ČSÚ) dříve či později rozvede!).

Autor: Amon Surtur

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Tajná svatba Johnnyho Deppa

Jak jí vysvětlit, že její matka na svatbě nebude…