Soutěž!!! Vyhrajte vyladěnou party sadu od SodaStreamu – UKONČENO

Večírková sezóna je tady a jak víme, dobrý večírek se neobejde bez bublinek. Připravte si je sami a podle vzoru skutečných specialistů v oboru. Jak? S koktejlovým balíčkem SodaStream Party Animal, který teď od nás můžete mít zcela zdarma! Vaši hosté budou žasnout nad chutí a rozmanitostí podávaných drinků, uvidíte.

Poslední měsíce roku jsou přede dveřmi a s nimi i čas milých setkání, večírků a oslav. Pro vytvoření té správné atmosféry již nemusíte v rámci příprav zaplnit nákupní vozík množstvím lahví a plechovek s nápoji. Postačí výrobník perlivé vody SodaStream a speciální koktejlový balíček Party Animal, který je na trhu od října. Dáme vám také tip na super koktejly. Čtěte dál a pojďte zkusit štěstí.

O co soutěžíme?

Originální party sada obsahuje dva nápojové koncentráty pro perlivou vodu, určené na přípravu nejoblíbenějších koktejlů současnosti. Kromě klasického Mojita si s ní namícháte i aktuální hvězdu nápojového nebe Moscow Mule, který nechybí v nabídce žádného z vychytaných barů.

Součástí balení je litrová nápojová láhev SodaStream s originálním designem, která také přispěje k dobré náladě. Při pohledu přes láhev, totiž uvidíte tváře vašich přátel na pozadí zvířecích obrázků. Vtipný efekt skvěle doplňuje nápis „Through the Bottle, Find the Animal Inside„. Návrh potisku pochází z dílny českého designéra, přičemž tento model láhve je výlučně dostupný pouze jako součást balíčku Party Animal. Sada je zcela určitě i zajímavý tip na dárek pro vaše blízké. Prodává se za cenu 399 Kč.

Party tip Soda Stream

Oba koktejlové koncentráty pro perlivou vodu jsou bez obsahu alkoholu, proto je bez problémů může ochutnat každý účastník večírku. Podle vlastních preferencí můžete do svého party drinku přidat i alkohol. Dvě inspirace nabízí také Martin Baťha, barman a majitel koktejl cateringu Deci.

SodaStream NIGHT SPIRIT MOJITO

Budete potřebovat:

4 cl rumu Havana Club Añejo 3 Años, 1/2 limety, 8 lístků máty peprné, dle chuti hnědý třtinový cukr a 10 cl koncentrátu SodaStream Mojito smíchaného se silně naperlenou vodou.

Postup přípravy:

Ve sklenici collins pokrájenou limetu podrtíme samotnou nebo dle chuti s cukrem, přidáme lístky máty a pomačkáme je drtítkem. Přidáme rum, doplníme ledem nebo ledovou tříšť, nalijeme koncentrát SodaStream Mojito namíchaný s naperlenou vodou a řádně promícháme barovou lžičkou od spodu. Navršíme led nebo ledovou tříšť a ozdobíme stonkem máty.

mojito-1

SodaStream NIGHT SPIRIT MOSCOW MULE

Budete potřebovat:

4 cl vodky Absolut, 1 cl čerstvé limetkové šťávy, 20 cl koncentrátu SodaStream Moscow Mule

Postup přípravy:

Do plecháčku dávkujeme vodku, čerstvou limetkovou šťávu, vložíme až po okraj kostky ledu a dolijeme téměř po okraj koncentrátem SodaStream Moscow Mule. Jemně promícháme ze spodu barovou lžičkou a ozdobíme snítku máty a plátkem limetky.

moscow-mule

Soutěžní otázka

Vyhrát můžete jeden ze tří balíčků limitované edice od SodaStreamu. Stačí správně odpovědět na otázku:

Kolik naplníte lahví SodaStream z jednoho 440ml balení?

A) přibližně 11 lahví

B) přibližně 9 lahví

C) Přibližně 7 lahví

Nápovědu najdete na stránkách: http://www.sodastream.cz/koktejlove-prichute/sada-party-animal, kde lze také limitovanou edici zakoupit. Své odpovědi nám pište do redakce na adresu: redakce@prochlapy.cz, do předmětu napište heslo SodaStream. Nezapomeňte nám napsat také své jméno, příjmení, adresu a tel. číslo, abychom vás mohli v případě výhry kontaktovat pro předání. Vyhrává 300., 500. a 800. správná odpověď. Soutěž končí v pátek 11.11.2016 ve 23,59. Výherce následně vyhlásíme na našem webu a zkontaktujeme pro předání výhry. Předem všem přejeme mnoho štěstí.

Mimochodem věděli, jste že …

Mojito, aneb nápoje podobné Mojitu byly známé již ke konci 16. století? Podle legendy byl vynálezcem prvního předchůdce Mojita anglický korzár Richard Drake, který smíchal aguardiente (nerafinovaný předchůdce rumu), cukr, limetky s mátou. Svůj drink nazval „El Draque“. Skutečné Mojito, jak ho známe dnes, pak vzniklo z draque záměnou aguardiente za rum, na počátku 20. století na Kubě. Jedny z nejstarších receptů na Mojito se objevují ve vydáních příručky pro barmana ve baru Sloppy Joe ‚s.

Moscow Mule poprvé spatřil světlo světa v roce 1941? Stvořitelů bylo hned několik, prvním byl John G. Martin ze společnosti G. F. Heublein Brothers, Inc., který měl v oněch časech rozjet prodeje, v tu dobu v USA celkem neznámého alkoholu, konkrétně vodky Smirnoff. Do toho se přimotá Jack Morgan, prezident společnosti Cock ‚n‘ Bull Products, která vyráběla zázvorové pivo, jehož prodeje dost dramaticky vázly. Morgan měl známou, jejž měla velkou potíž s prodejem svých hrnků z mědi. Tak se tihle tři sešli, spojily své produkty – vodku, zázvorové pivo a měděný plecháček, doplnili čerstvou limetkovou šťávu a vytvořilo Moscow Mule.

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Super koktejly, které vás postaví do latě!

8 nejděsivějších koktejlů, které lidi dokáží vypít