Šok! Těhotný chlap existuje!

Žijete v domnění, že otěhotnět může jen žena? Tak to máte úplnou pravdu. Jak tedy může být v očekávání muž? To by nás taky zajímalo…jeden takový ale existuje!

Ve 21. století jsme schopni převracet i základní pravidla daná přírodou. Jeden homosexuální pár v Portlandu ve státě Oregon spolu čeká potomka. Jak je to možné? Biff Chaplow a Trystan Reese tvoří adoptivní rodiče od roku 2011, protože se starají o Biffova synovce Rileyho a neteř Hailey. Pár děti získal do péče poté, co je úřady odebraly Trystanově sestře, protože byla těžce závislá na drogách.

Ten pán má ale břicho!

Oba dva vždy toužili mít své vlastní dítě. Teď se jim snad přání vyplní. Trystan je totiž transgender. Tak se označují lidé, jejichž genderová identita není stejná jako pohlaví. Řečeno polopatě: narodila se holka, která se odmala cítí být mužem. Pohlavní orgány jsou ale pevně dané, takže přestože už má za sebou jeden potrat, je nyní Trystan v očekávání.

Aby vůbec byl schopen otěhotnět, musel přestat brát testosteron. Ten užíval, aby se fyzicky co nejvíce proměnil v muže. Jak sám tvrdí, narodil se ve špatném těle. Vzhledem tedy vypadá jako muž, ale tělu zůstaly jeho schopnosti, takže po vysazení testosteronu se mu po deseti letech vrátila menstruace.

Chlapeček na cestě

Oba dva „tatínci“ se na dítě moc těší a dokonce mají svůj vlastní blog na internetu, kde diskutují o svém partnerství, rodičovství i těhotenství. No, tak to vidíte. Nejsou v tom žádná kouzla ani genetické inženýrství jako z Vetřelců. Homosexuální pár čeká vlastního biologického potomka, protože jeden z nich má „špatné“ ženské tělo. Jak sám říká, musel si celý život zvykat v něm žít, ale na druhou stranu, kdyby byl prostě obyčejný gay, nikdy by nemohl být těhotný. Takže by za to, že se narodil jako žena, měl být vlastně rád!

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Anonymita v online diskuzích. Nutnost nebo zbytečnost?

6 znaků, které odhalí homosexuála