Slavné zlodějky. Které celebrity zase kradly?

Peníze, sláva a bohatství časem udělají své a celebrity se začnou nudit. A pak to tak vypadá. Některé propadnou alkoholu a drogám, jiné začnou střídat z nudy partnery, ale najdou se i takové, které propadnou kleptomanii. A to i přesto, že mají na bankovních kontech miliony. Kdo kradl a jaké jsou úlovky slavných dlouhých prstů?

Lindsay Lohan (30)

Popová zpěvačka, modelka a herečka Lindsay se v showbusinessu pohybuje od dětství. Zahrála si v několika filmech a na své půvabné tvářičce a hereckém umu budovala kariéru. Bohužel časem ji úspěch přerostl přes hlavu a začala blbnout. Vymetla kdejakou party, nebála se vyzkoušet různé drogy a alkohol Lindsay také nebyl cizí. Průšvihy se jí lepily na paty. Nejednou řídila v opilosti a následně jí byl nařízen pobyt v léčebně. Dále se nechvalně proslavila napadením pracovnice v léčebném zařízení. Ale to není všechno. Roztomilá herečka má ráda šperky, jako každá jiná žena. A tak se jednoho dne vydala do klenotnictví, kde odcizila náhrdelník za 2 500 dolarů! Na vše se ale zanedlouho přišlo a osobní asistent hvězdičky přinesl klenotníkovi náhrdelník zpátky.

Kim Kardashian (35)

Modelka, módní ikona a manželka Kenya Westa je proslulá svými hvězdnými manýry. Ženy ji ale milují pro její ženské křivky, velké pozadí a osobitý vkus. Do teď bezproblémová celebrita, která byla rozebírána maximálně pro svou postavu a extravagantní vkus, nyní ale šlápla vedle. Z luxusního hotelu Atlantis The Palm v Dubaji, kde jedna noc v nejluxusnějším pokoji stojí okolo 22 000 dolarů, odcizila 2 župany a má k tomu prostý komentář: „Někdy si odnesu  župany z mých oblíbených hotelů a z Atlantisu jsem si pro jistotu odnesla 2!“ Bohužel se jí tento incident nestal poprvé, už dříve ji popadnul záchvat kleptomanie a odcizila župan z hotelu v Beverly Hills. Tak co, pustili byste si tuto rozpustilou celebritu do koupelny?

Britney Spears (34)

Britney svou kariéru hollywoodské hvězdičky odstartovala poněkud rychle a bez zastavení stoupala strmě dál. Její obrovské úspěchy přitahovaly velké reklamní sponzory, poté produkovala svůj vlastní film a do toho se naplno věnovala své kariéře popové zpěvačky. Do paměti se nám nejvíce zaryly její písníčky, jako jsou například: Baby One More Time, Toxic, Womanizer a další. Kromě toho, že svými hity bořila hitparády nejen v Americe, ale i v Evropě se společnosti zaryla do paměti svými bujarými večírky, alkoholem, drogami, oholenou hlavou a častými pobyty v léčebnách. Tato psychicky labilní hvězdička, propadla i kleptomanii.  Jednou byla přistižena při krádeži na benzince, pak ukradla paruku z figuríny v jednom sex shopu a do třetice v obchodním domě odcizila prstýnek v přepočtu za 200 dolarů. Ten prý ale jen zapomněla zaplatit.

No uvidíme, koho přistihnou příště…

Autor: red