Sexy sporty aneb Když dresy nepomůžou a nevydrží

Sport a vlastně jakákoliv pohybová aktivita vyžaduje správný oděv, nejlépe sportovní trikot či dres. Ani tyto speciálně vyráběné části oděvu ale občas nevydrží a sportovce tak vůbec nepodrží…

surfařka

Žokej, který na své soupeře neúmyslně vystrčil zadek

Blake Shinn, australský žokej, se stal terčem posměchu, když v průběhu dostihu, který se běžel letos v dubnu v Canterbury. Během finiše nevydržely jeho kalhoty a žokej tak nedobrovolně ukázal své pozadí nejen zbytku startovního pole, ale také části diváků. V závodě doběhl se svým koněm druhý. Vítěz Tommy Berry si pak ještě přisadil, když prohlásil: „Byl to skvělý závod a jsem rád, že se mi podařilo vyhrát. Aspoň jsem se nemusel dívat na Blakeovo pozadí.“

Bobista se narval do příliš malé kombinézy

Velkému olympijskému trapasu se v ruském Soči v únoru 2014 vyhnul jeden ze členů kanadské posádky bobistů. Večer před startem závodu se Christopher Spring rozhodl vyzkoušet kombinézu. Dobře udělal. Když se nasoukal do přilnavého oděvu a trochu povolil své břicho statného chlapa, tak zip kombinézy nevydržel. I přesto se bobista touto nehodou pochlubil na twitteru. Na start závodu si pak raději vzal o dvě čísla větší trikot.

Fotbalista pokračoval ve hře i bez trenek

Na ligový zápas v září 2013 určitě ani po skončení své kariéry nezapomene Nicklas Helenius z Aston Villy. V souboji s obráncem soupeře přišel o trenýrky. Naštěstí pod nimi nebyl naostro, a tak pokračoval dál ve hře. I přes bílé slipy ale bylo vidět, že je slušně vybaven a přítomné fanynky tak velice potěšil.

Rychlobruslařka zapomněla, že je pod kombinézou nahá

Zimní olympijské hry v Soči byly bohaté nejen na hodnotné dosažené výkony, ale také na mimosportovní okamžiky. O jeden z nich se postarala ruská rychlobruslařka Olga Graf. Na trati 3000 metrů podala vynikající výkon, dojela si pro třetí místo a v euforii odhalila nejen divákům v hale, ale všem sportovním fandům po celém světě svou hruď. Bohužel má ale prsa po tatínkovi, takže to nebyl až takový odvaz. „Máme perfektní kombinézy, ale je nutné, aby byly těsné a hodně přiléhaly. Po dojezdu se chcete uvolnit a nadechnout se a já úplně zapomněla, že jsem pod ní nahá. Uvědomila jsme si to, až když jsem viděla video na YouTube. Ale nemyslím si, že by to bylo nějak zlé,“ komentovala s úsměvem sama rychlobruslařka.

Surfařka přišla o horní díl plavek

Šestadvacetiletá Steph Gilmore jě pětinásobnou mistryní světa na surfu a je nejen v domovské Austrálii velkou hvězdou. Není tak divu, že je žádaný objektem pro focení nejrůznějších reklamních kampaní. Při té, kterou pořizovala pro magazín Vogue na vlnách u pláže Bondi Beach v Sydney se jí stala nehoda, když jí sklouzl horní díl plavek a ona odhalila více, než zamýšlela. Plavky si rychle povytáhla a událost přešla s úsměvem.

Autor: Zvonimír Bláha

Foto: Oddee.com

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

10 skvělých využití balzámuna rty

S chytáním ryb vám pomůže chytrý telefon