Sexy 40 Eva Longoria. Kdo si dá říct?

Je malá, ale neztratí se. Rysy týhle kočičky probouzí choutky takovým způsobem, že přehlídnete i její věk. Vždyť je to jen číslo! Eva Longoria je prostě kočka i se čtyřicítkou na krku! Máte snad jiný názor?

Eva Longoria sexy

Gigant PornHub (to je ten, na kterej se pravidelně chodíte uklidňovat během polední pauzy) zveřejnil statistiky svojí návštěvnosti a oblíbenosti různých porno žánrů za loňský rok.

Ukázalo se, že termín milfka, tedy starší žena ve věku kolem 35 až 50 let je nejčastěji vyhledávaným slovem na tomto serveru. Divíte se? Někdy je leckterá milfka šťavnatější než unylá puberťačka! Příklad za všechny? Některé hollywoodské hvězdy! V jistých případech by si hned člověk dal říct! Třeba taková Evička….

Je malá a divoká. Líbí se vám?

Je malá a divoká. Líbí se vám?

Nejlepší fantazie ze všech

V březnu letošního roku jí bylo 40 let. Jako papírově. Jinak na to vůbec nevypadá, holka. Je prostě z dobrýho vrhu. Má ještě tři sestry (Esmeraldu, Elizabeth a Emily). Všechny jsou blonďatý, až na tu Evu, a žádná z nich není marná. Vidět je při skupinovým sexu všechny pohromadě? Tak to patří k jednomu z vlhkých snů nejen americký mládeže!

Eva, jakožto Američanka mexického původu a hlavně katolička, musela jít nejdřív na studia. Dala se na mechaniku pohybu a těles. Že utekla ještě před promocí? Ale kdeže! Teprve po dokončení studií utekla z Texasu do L. A., zúčastnila se soutěže talentů a prošla si prvními filmovými štěky.

Má prostě kočičí oči…

Přelom v její kariéře znamenal seriál Zoufalé manželky, v němž ztvárnila roli modelky Gabriele Solisové. Za ni dostala i několik významných ocenění. Seriál se stal úspěšný a díky němu přišla první filmová role v roce 2006.

Jestli se chcete kochat Evinými křivkami, pusťte si snímek Strážce. Ona v něm bude. I když malá (měří jen 157 centimetrů), tak nepřehlédnutelná! Důkazem je i její kariéra modelky. Za jednu z nejhezčích žen ji v roce 2003 označil magazín People, v roce 2005 a 2006 ji časopis Maxim vyhodnotil nejvíce sexy hvězdou ženského pohlaví.

Co ji zaměstnává?

V současnosti, když zrovna nic nenatáčí, vydává knihy o vaření, věnujte se charitativní práci a žehlí průšvihy za svoji zkrachovanou restauraci a noční klub. Ovšem vždycky a za každých okolností vypadá skvěle! A navíc není vdaná, „jen“ dvakrát rozvedená, takže jestli ji někde potkáte, zahajte balicí manévry! Eva vás toho může dost naučit. Nebo vy jí? To už je jedno, šťavnatá milfka je to tak jako tak! Jen posuďte sami Takhle vypadá při lesbickým polibku!

https://youtu.be/oQBiSZngoZA

Nejmenší, ale nejvíc sexy Zoufalá manželka?

Nejmenší, ale nejvíc sexy Zoufalá manželka?

Autor: John McClane

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Sexy volejbalistka Jess Gysin

Top 5 sexy krásek z on-line světa