Sexuální rozšíření videoher – které úpravy vzrušují dodnes?

Některé hry byly od začátku koncipované tak, aby útočily na nejnižší pudy hráčů. Na jiných však zapracovala i šikovná komunita. Co za úpravy dokázal lid vytvořit?

V zásadě si můžeme hanbaté módy do her rozdělit do dvou kategorií. V té první se jedná o klasické kvalitní tituly, jejichž hru si chtěli fanoušci poněkud zpestřit. Protože co udělá dobrou hru ještě lepší? Ano, přiznejme si to – nahota sexy hrdinek. Druhým případem je pak japonská produkce, která má k podivně sexuálním úpravám od začátku tak nějak blízko. Často se nejedná o tak kvalitní pařby, ovšem kontext nahoty v nich dává větší smysl než v případě standardních her z Evropy či USA. Podívejme se na několik zástupců, do nichž se dodání nahoty podařilo obzvlášť zajímavě.

Vulgární Simíci

The Sims. Fenomén, který svého času patřil mezi nejprodávanější hry všech dob, a to hlavně díky vychytralému systému distribuce. Díky němu se tvůrcům dařilo z kapes hráčů (a především hráček) tahat slušné peníze několikrát do roka prostřednictvím nekonečného množství datadisků. Život virtuálních lidiček však byl v řadě ohledů nedokonalý a ano, máme na mysli především sexuální hrátky. Pokud jste své postavičky měli vidět nahé (například ve sprše), zajímavé partie byly rozmazané. A postelových scén jsme se dokonce nedočkali vůbec.

Jenže modařská scéna tyhle nedostatky nenechala jen tak. Pro druhý, třetí i čtvrtý díl série tak vznikly pěkně chlípné úpravy, díky nimž se mohl váš avatar promenádovat světem ve slušivých sado-maso oblečcích anebo rovnou v rouše Evině (Adama jste, nejspíš, vidět nepotřebovali). A třeba si tak udělat i vlastní simsovskou verzi Lary Croft. Samozřejmě nahou.

Klasika klasik

A když už jsme u té Lary… Asi nejslavnější sexbomba mezi herními postavičkami pozornosti tvořivých prasáků samozřejmě neušla, a to nejzajímavěji v její reinkarnaci z roku 2013. Hra nazvaná jednoduše Tomb Raider měla symbolizovat restart celé série, která se během let nevyhnula výrazným poklesům v kvalitě. Očekávané obnovení se povedlo, pařba byla velmi chválena. I pro svou grafickou stránku, kdy křivky nejslavnější archeoložky nikdy nebyly tak výrazné. Takže je logické, že ji fanoušci prostě museli svléknout

I ve vesmíru je chuť

Mass Effect je možná nejlepší herní trilogií všech dob. Tohle akční sci-fi RPG si odbylo premiéru před deseti lety a následně vyšly další dva úspěšné díly. Jejich hlavní devizou byl silný příběh, v němž jsme zachraňovali galaxii před hrozbou od starověké civilizace. Jednalo se o skutečně skvělé téma, navíc podané velmi filmově až osudově. Jak do toho tedy může zapadat sexuální tematika, že? Inu, nakonec lépe, než by se na první pohled zdálo.

Během hraní totiž můžete navázat romantické vztahy s některými postavami z vašeho týmu. Samozřejmě se liší, zdali hrajete za muže, či ženu, ale užít si každopádně lze. A díky řadě různých módů se můžete mrknout i na intimnosti, které měly zůstat ukryté v kajutách vesmírných lodí. Nemluvě o modifikaci, díky níž můžete zachraňovat lidstvo kompletně nazí. Prostě kvalitní hra nabízí kvalitní možnosti…

Bonus – porno v pekle

No a to nejlepší nakonec. DOOM je akční klasika, legenda, o které jsme už několikrát psali. Celá generace na téhle pařbě vyrostla a do značné míry jí byly ovlivněny všechny akční hry za poslední skoro dvě a půl dekády. Co by ale mohlo tenhle herní milník učinit ještě lepším? Možná už tušíte – a v tom případě se zcela oprávněně děsíte. Nahá prsatá monstra, motorovka s dildem a sexuální otevřenost mezi stvořeními ze Země a pekla, to vše si můžete, ehm, vychutnat, díky tvůrcům módu známého jako HDOOM. „H“ jako hentai, a tahle modifikace vám vážně nedá spát. Přestože se graficky samozřejmě nejedná o žádné vymazlené detaily obscéností, kreativita a zábavnost dokáží tenhle nedostatek bohatě vynahradit. Mrkněte sami:

Znáte další úpravy, které ze slušných her dělají chlípné pokoukáníčko? Pište pod článek.

Autor: Rimsy

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT:

Nejlepší videohry všech dob – znáte je?

Nejnásilnější hry 90. let – co by dnes neprošlo?