Sex a vánočně-silvestrovské kostýmy. Co si na sebe nikdy nevzít?

Někde mezi pečením cukroví, nákupy a Silvestrem byste sobě a milované měli nalít drink a nasoukat se do něčeho svátečního. Sex na jehličí vám prospěje víc než vaječný koňak, a to nejen u vánočního stromku. Víte ale, jak to chodí s vánočními kostýmy? Tohle určitě musíte mít!

Nemá cenu si něco nalhávat. Vánoce jsou pro mnohé z nás opruz. Nákupy, nestíhačka, vysoká koncentrace lidí, nervózní sestra, matka, manželka, milenka a jejich věčné požadavky. Ještě že ve světě sexu je (snad) všechno v pořádku.

Podle průzkumu britské společnosti se spodním prádlem Ann Summers, jehož se zúčastnilo 2 000 osob, má 39 % lidí sex na vánočním večírku – se svým kolegou nebo šéfem. Dotyční uvádí, že prý je k činům vede chlast nebo romantická atmosféra Vánoc. Tak ok, i doma to může vypadat jinak než obvykle. Stačí si z těch vlezlých svátků udělat tak trochu srandu…

Když si chcete vyhodit z kopýtka

Možná nejsme prdlí jako Amíci, ale i mezi námi se najde dost těch, co si s oblékáním a módou jako takovou příliš nerozumí. No a to je docela problém, když máte slinu si o vánočních svátcích trochu užít – třeba v netradičním převleku zaoceánského Santa Clause.

Že fakt máte ambice nasoukat se do něčeho výjimečného a zařádit si tak trochu jako skupina „sjetých elfů“? Pro mladou to problém nebude. U ženských je nabídka pestrá. Víly, madam Clausová, červené podvazky, bílé bambulky, červeno-bílé proužkované punčochy, sexy rudé overálky s lemem bílé kožešinky… Sakra, to je horko! Ale co obchodníci mají pro vás? Tohle je to nejhorší a nejlepší, co můžete v zahraničních shopech sehnat.

Jsem Claus. Santa Claus

Z recese na firemní večírek, večer na doma pro chvíle ve dvou. Nejen Vinnetou byl rudý gentleman, vy se jím můžete stát taky. Sako s kalhotami stylově dolaďte charakteristickou čepicí a jako každý uhlazený správňák utáhněte kravatu a objednejte ke sváteční večeři něco extra speciálního – s bublinkami navíc.

Když už to musí být… Foto: halloweencostumes.co.uk

Méně je někdy více

Až dojíte, sundejte všechno nepodstatné a uvelebte se v póze někde mezi uvolněním a předehrou. K tomu postačí naprosto ty nejzákladnější věci, kterým se vaše žena nebude smát. To jest červené trenky a čepice. V kombinaci s holým tělem naprosto dostačující přípravná fáze pro vánoční čuňačinky s trochou humoru.

Chceš pusu? Foto: ebay.co.uk

Pokud si sex naplánujete třeba na Silvestra, dají se sehnat spodky třeba s perníčkem… Ochutnej, miláčku! Ta bílá poleva tě nadchne! Hlavně se ale nesnažte být vtipní na úkor zdravého rozumu!

Kousni! Foto: smileland.com

Tak už rozbaluj, holka. Foto: 3wishes.com

Trenky, g-string, boxerky. Když už mají dýchat vánoční atmosférou, není nutné dělat z toho frašku. Ani ze srandy, jako doopravdy, si na sebe neberte proužkované ponožky na penis či různé návleky ve tvaru zvířat. Je to infantilní, odpuzující a směšné. Podobně jako oblékání ve stylu agenta Borata.

Zima ti nebude, hochu. Foto: freshpair.com

Za tenhle ocas by se nemusel stydět ani vlkodlak Jacob ze Stmívání. Foto: freshpair.com

Šašek. Foto: ebay.co.uk

Na trapasy se nezapomíná

Čepice je v pořádku, sluší vám i té vaší, ale kostým s kšandami a Santou v rozkroku by se nehodil snad ani na halloweenský večírek. Výjimku by možná, s přimhouřenýma očima, dělal silvestrovský večírek, pokud byste si chtěli přivydělat striptýzem nad bandou opilých ženských. Pak by to šlo.

Tak trochu luft. Foto: ebay.co.uk

To samé platí i v případě spodků, které nezakryjí ani beďara na půlkách. Jak máte holou řiť a provázky v tunelu, kandidujete na nejvytíženější „mamku“ pánské věznice. No a s chmýřím na penisu už to doděláte úplně!

Chlupy sobě! Foto: Pinterest

Ještě by zbývalo znemožnění se v elfí zrůdnosti. Počkat, i ta je poměrně populární. Tak chápeme. Když je vám pět a žijete v Americe, asi z toho máte první světovou, ale do postele tohle ne. Nikdy. Ani kdyby vám za to Babiš vysolil melouna.

Asi fetiš na uši. Foto: yandy.com

Tak Merry Christmas.

Autor: Adam

S čím jste zabodovali vy?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Vyladěné kostýmy pro ženské dvojice. Takhle zabodovaly nejlepší kamarádky! (20 fotek)

Halloweenské kostýmy, které zaujaly svou kreativitou a originalitou (23 fotek)