Push-up pro chlapy: Jak váš rozkrok udělat ještě větším? Ženy nás klamou už 40 let. My můžeme taky! Jde vylepšit dokonce i zadek!

Ženy to dělají už 40 let! Ano mají v tomto o hodně delší náskok. A o čem, že to mluvíme? Mluvíme o tom, že dnes už i chlapy mají způsoby, jak jejich přednosti mohou udělat většími a zajímavějšími! Nevěříte? Zkuste efekt push-up!

Poradíme vám, jak dosáhnout toho, aby vaše dolní partie vypadaly na pohled větší a vy se tak cítili sebejistější a více v pohodě. Populární rčení říká: „Mít o centimetr víc, tak je z vás král! Mít ale o centimetr méně, tak je z vás královna“. Dobře, není to příliš vkusné, nicméně trefné! Pojďme si tedy říct, jak z vás udělat krále!

Pozice, uložení a zabalení

Váš rozkrok bude vypadat větší, když bude všechno hezky pohromadě, než aby to lítalo kolem a kolem. Na to, aby váš „balíček“ vypadal větší, musí vaše spodní prádlo umět tyto tři věci:

push-up pro pany

 

“The biggest bush ”!?

Ne, opravdu nemluvíme o Americké, prezidentské rodině. Mluvíme o tom co momentálně máte dole. Výrazné ochlupení nemá nikdo příliš v lásce. Pokud o tom pochybujete, zeptejte na názor třech lidí kolem vás a bude vám to hned jasné. Nejen, že neudržované spodní partie většinu lidí odrazuje. Co je však ale zcela zásadní je, že také opticky zmenšuje vaše přirození! Čím je pubické ochlupení kratší, tím bude vaše nádobíčko vypadat větší. Navíc se i nějakým vkusným střihem, katapultujete do tohoto století.

biggest bush

Jaké si vybrat prádlo

Volné trenýrky jsou pohodlné to ano ale maximálně na doma. Pokud chcete v pátek večer udělat lepší dojem, je potřeba zvolit si vhodnější prádlo. Kromě klasických, volných trenýrek existují tři základní typy spodního prádla. Boxer brief, Trunks a slipy. Každý s těchto třech typů má trochu jiné vlastnosti a hodí se na různé příležitosti. Zastáncům boxerek se omlouváme, ale pro dosažení většího optického objemu je nejvhodnější zvolit si slipy.

druhy spodního prádla

Slipy díky svému trojúhelníkovému tvaru opticky přitahují oči na střed. Z hlediska proporcí jsou tak pro požadovaný efekt úplně nejlepší! Navíc dnes už dávno neplatí, že slipy musí být i “vajcorezky”. Na trhu je tolik kvalitních střihů, materiálů a modelů, že by se jeden divil. Dle ankety top Českého e-shopu na pánské spodní prádlo – Menage.cz, mnoho mužů slipy nenosí a spíše upřednostňuje boxerky nebo Jockstrapy. Pokud je to váš případ, pak ale raději zvolte „Trunks“ než-li klasické Boxer Brief. Trunks mají totiž kratší nohavičku a vaše přirození bude lépe vidět. A o to nám přeci jde, ne?

Push-up prádlo a další vychytávky

Pokud funkční prádlo neznáte, jsme rádi, že vám o něm můžeme říct. Bez něho by se nám totiž požadovaného efektu nepodařilo dosáhnout. Existuje mnoho různých “vychytávek”. S tím abyste měli přirození pěkně kompaktní, vám pomůže pánské pushup prádlo. Například uvnitř u nás velmi populárního Australského prádla AussieBum, tak můžete nalézt anatomické a Push-up kapsy WonderJock a EnlargeIt. Tento druh prádla nejen zvýrazní vaše přednosti, ale prádlo je i dostatečně pohodlné pro každodenní nošení!

push up pradlo pro pany

Podívejte se na 100+ modelů s tímto pushup efektem třeba zde. Prádlo s funkcí – jak by se mohlo zdát, však nemá jen estetický charakter. V té, či oné podobě toto prádlo hodně používají i sportovci. Všimli jste si například někdy při sledování atletiky, jak závodníkům “vystupuje” vše dopředu? Kvůli komfortu při závodění sportovci nosí spodní prádlo, které vše drží vepředu a při sportu jim nepřekáží. A to je právě ten efekt, kterého chcete dosáhnout i vy!

pánské push up prádlo

Různé značky mají různé systémy jak toho dosáhnou. Například oblíbená značka C-IN2 používá jejich “Sling Support”. Prádlo s tímto systémem má uvnitř zabudovaný měkký elastický pásek. Když chcete mít dolní partie objemnější, páskem si vše obepnete. Pásek vše nadzvedne a vysune dopředu.

STEALTH – tajná zbraň od pasu dolů!

Stealth

Existuje ale dokonce i nová věcička po chlapy, kteří chtějí zvětšit nejen sebedůvěru a sexappeal. Nejedná se tedy už je optický klam ale díky nošení této pomůcky “Stealth”, dochází k mechanickému natahování penisu. Je to jako jóga pro vaše přirození. Nošením v průběhu času, dosáhnete prodloužení až o několik centimetrů. Už i u nás má Stealth velkou základnu zákazníků, kteří na Stealth nedají dopustit. Více informací o Stealth-u najdete zde.

Na barvě záleží. A dost!

na barvě záleží

Poslední radou, jak váš rozkrok udělat větší, je správně zvolená barva prádla. Černá je vůbec ta nejhorší. V černé se opticky všechno slije a ztratí na objemu. Jen si vzpomeňte, jak ženy rády nosí černou. Je to kvůli tomu, aby schovaly těch pár kilo navíc. Nám jde ale o přesný opak! Proto, čím světlejší barva, tím bude efekt kterého chceme dosáhnout větší! Posuďte sami. Který rozkrok se vám na fotkách níže zdá objemnější?

Extra tip: I zadek jde vylepšit!

push up pro zadek

Luxusní italská značka D.HEDRAL přináší patentovanou kolekci spodního prádla „Gigolo Joe II“. Tato technologie nazývaná ”AngleFit“ se vyznačuje jedinečným způsobem bezešvého tkaní, díky čemu se toto prádlo stane Vaší druhou kůží. Toto spodní prádlo má navíc i nepřehlédnutelnou termopásku ve tvaru Y. Páska napíná látku a ta lépe přilne k vašim křivkám. Výsledkem je ještě hezčí a kulatější zadek! Závěrem zbývá dodat, že ať už tam dole toho máte více nebo méně, spodní prádlo by nemělo být staré. Vytahané nebo naopak seprané prádlo dělá přesný opak toho, co by mělo dělat. Všichni přeci chceme ukázat to co máme v nejlepším možném světle. Naštěstí teď už víte jak na to. Vítejte ve světě králů! Zaujal vás teto článek? Podívejte se ještě více rad a tipů od vašeho experta na pánské spodní prádlo MENAGE.CZ.

Tak co vy na to? Jde se na nákupy?:)

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Trenky versus slipy. Co nosit, aby rakovina varlat neměla šanci?

Pánská varlata. Proč a jak byste je měli v zimě hydratovat? Jakou roli při tom hraje genetika nebo výkyvy počasí?