Při pohledu na Britney Spears už vám nepraskne čočka! No konečně!

Bejvávalo, bejvávalo, bejvávalo dobře…. Pak taky špatně. A teď už to zase jde. Postava popové princezny Britney Spears prochází radikální změnou. Už zase se na tu holku dá dívat! Může za to jóga nebo angažmá v Las Vegas?

Život čtyřiatřicetileté zpěvačky, herečky a textařky Britney Spears připomíná horskou dráhu. Nejdřív skočila v New Mickey Mouse Clubu, pak zpívala Oops!… I Did It Again – a další vypalovačky, načež si to rozdávala s Justinem Timberlakem nebo tanečníkem Kevinem Federlinem, kterého si v roce 2004 i vzala. Nutno dodat, že po celou tuhle zmíněnou dobu holka nevypadala nejhůř.

Docela to zabila…

V devadesátým osmým, kdy bodovala v hitparádách právě se svým …Baby One More Time, jí to celkem seklo. Ostatně, posuďte sami. Klip vidělo přes 175 milionů lidí a my vsázíme boty, že tehdy Spearsová ztělesňovala veškeré sexuální představy o chlípném učiteli a nevinné studentce, která by potřebovala naplácat na holou. Zvlášť ty culíčky byly cool. Jen zatahat…

Prachy jako důvod k depkám

Víte ale, jak snadno se dá šlápnout do lejna. Určitě si to pamatujete z minulýho týdne, kdy se pejskař z vedlejšího bytu neznal k hromadě po svým čoklovi. Stejně to tenkrát měla i Brit. Kariéra rozjetá, prachy tekoucí horem i spodem. To by ale nebyla ona, aby jednu nohu nestrčila do psích kšír. Je totiž tak trochu psycho.

Rozchody, svatba, rozvod, tahanice o děti, smrt tety na rakovinu, utápění žalu v chlastu, droby. Nějak to všechno neunesla a v roce 2007 jí totálně hráblo, když si oholila vlasy. Pamatujete? Pokud ne, mrkněte na tohle.

Až na samém dně

Tloustla a stala se s ní ne šedá myš, ale skoro až bezďačka, o kterou byste si nechtěli opřít ani to špinavý kolo. Soud svěřil její děti do péče exmanželovi a Brit se topila v jednom průšvihu za druhým. Comeback? Jasně! Mělo k němu dojít rok poté, co si sundala vlasy. A zase provar.

Následovala hospitalizace kvůli špatnému psychickému stavu (ve svém domě zadržovala obě svoje děti a nechtěla je vydat.) Prostě osoba, se kterou byste nikdy nechtěli nic mít. Bláznivá ženská! Pak jí ovšem někdo nakopnul. Bůh ví, kdo to byl, ale šušká se, že její agent, který byl natolik statečný, že si s ní začal techtle mechtle.

Začátek prosince... Foto, zdroj: Facebook

Začátek prosince… Foto, zdroj: Facebook

Návrat k penězům i sexy tělu

V roce 2011 došlo na nové, v pořadí sedmé album Femme fatale, a konečně krok správným směrem. Britney téměř přesně před dvěma lety podepsala smlouvu o angažmá v Las Vegas a poslední záznamy dokazují, že na sobě tvrdě zamakala. Na sociálních sítích hrdě vystavuje, jak cvičí jógu, posiluje, zpevňuje a dělá všechny ty věci, o kterých vaše mladá doma jen mele. Nová figura jí dodala sebevědomí a někteří její křivky přirovnávají k počátkům kariéry. Vidíte ty „souvislosti“ taky?

10. ledna setkání s koňmi Britney a jóga Work play

Foto: Zdroj Facebook

Tak co, jak se vám líbí staronová image popové princezny?

Autor: Merlin

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Ariana Grande se rozjíždí. Bude úspěšnější než Beyoncé?

Celebrity, které by chtěly tyto hrozné fotky smazat