Prague Harley Days. Už v pátek! Vysoutěžte si lístky zdarma a zažijte třeba Galavečer thajského boxu

3. ročník Prague Harley Days odstartuje už tento pátek a my budeme při tom! Vedle tří dnů plných silných strojů a zábavy pro celou rodinu (nejen u našeho stánku) stojí za zmínku i vrchol prvního dne akce, a to Galavečer thajského boxu organizace C.M.T.A. V něm se jako hlavní hvězda představí český reprezentant – zápasník Lukáš „Fuki“ Dvořák, který bude bojovat ve váhové kategorii 86,18 kg. Chcete si vysoutěžit lístky a další ceny? Zkuste štěstí právě teď!

Soutěžte o lístky a o víkendu se dobře bavte!

Ode dneška až do čtvrtečního odpoledne startujeme soutěž o 5 x 2 lístky na ojedinělou akci, jejíž jsme mediálním partnerem – Prague Harley Days 2016. Kromě nádherných strojů, skvělé atmosféry a bohatého doprovodného programu určeného celé rodině, si návštěvníci akce budou moci na našem stánku Prochlapy.cz vysoutěžit i 3 krásné balíčky plné věcí od Harley’s. Jak vyhrát lístky? Stačí odpovědět na soutěžní otázku a být 1., 10., 50., 100. a 150. se správnou odpovědí. Lístky pak předáme výhercům na místě. Pravidla soutěže o exkluzivní balíčky se pak dozvíte na našem stánku přímo od našich hostesek.

Soutěžní otázka zní:

Kolikátý ročník Prague Harley Days letos probíhá?

Své odpovědi pište na michaela.capkova@prochlapy.cz. Nezapomeňte uvést své jméno a příjmení, věk, e-mailovou adresu a telefonní číslo, na které vás budeme v případě výhry kontaktovat, abychom vám mohli cenu předat. Do předmětu emailu napište heslo: „PHD“. 5 výherců zveřejníme ve čtvrtek po 18. hodině na našich FB stránkách, kdy bude soutěž o lískty oficiálně ukončena.

Těšte se na Galavečer MUAY THAI!

A proč dorazit na tuhle ojedinělou motorkářskou slavnost? Kromě toho, že se můžete s námi setkat, pobavit se, zasoutěžit si, popít u našeho stánku pivo nebo kávu zdarma, vás čeká bohatý doprovodný program. Jedním z lákadel je i letošní Galavečer thajského boxu, který slibuje opět dokonalou podívanou. Hlavním bodem programu a páteří celé akce bude mezinárodní turnaj v muay thai v kategorii 86,18 kg, kde  proti sobě nastoupí 4 reprezentanti. Českou republiku bude zastupovat Lukáš „Fuki“ Dvořák, Itálii Gabrielle Letizia, Portugalsko Malick Tavares a Polsko Lukazs Radosz.

Turnaj je tentokrát koncipován jako pyramida 4 zápasníků, kdy v rámci předzápasového vážení los rozhodne o dvojicích pro eliminační zápasy. Vítězové prvních fightů se pak o celkové vítězství utkají mezi sebou v závěrečném finále. Připomeňme, že Lukáš „Fuki“ Dvořák se právě v loňském ročníku Prague Harley Days stal držitelem evropského profesionálního titulu WMC a bude tak zajímavé jeho boj sledovat i nyní. Na programu je také dalších 6 fightů, které obstarají zápasníci širšího výběru reprezentace ČR a jejichž vítězné body se budou započítávat do tabulek nejvyšší domácí soutěže –  Super Ligy. Galavečer odstartuje už v 18 hodin a jeho vrchol je očekáván okolo 22 hodiny, kdy by měl být znám i vítěz celé pyramidy. Po skončení zápasů program pokračuje koncertem hlavního hudebního hosta Sabiny Křovákové.

Co ještě bude na Prague Harley Days 2016

Praha už za týden zažije další ročník Prague Harley Days, který je letos poprvé třídenní. Jedním z hlavních bodů programu je i spanilá jízda, která tentokrát míří na Staroměstské náměstí, jež v jeden moment obsadí zhruba 1 500 harleyářů. V plánu jsou i zkušební jízdy v rámci Demo trucku, výstava motocyklů, od historických kousků až po nejnovější modely, ale i zábava pro celou rodinu, kde nechybí ani relaxační zóna pro ženy a pro nejmenší bude připravena Mattel family zóna s workshopy i nejnovějšími panenkami Barbie a Monster High či autíčky Hot Wheels.

Více informací o Prague Harley Days na: www.pragueharleydays.cz nebo na Prochlapy.cz.

Těšíme se na vás a soutěžícím držíme pěsti!

Autor: red