Podivné sexuální zákony – kde středověk neskončil?

I v dnešní době platí v řadě států opravdu zastaralý přístup k sexuálním praktikám. Víte, za co všechno byste mohli jít ve světě za katr? Zjistili jsme fakt brutality….

Prudérní Amerika

Přestože jsou Spojené státy doslova Mekkou pornoprůmyslu, zároveň v nich platí i spousta obskurních zákonů, které sahají hluboko do historie. Třeba orální a anální sex je stále zakázán v tuctu členských států, obvykle s vysvětlením, že tyto praktiky jsou odpornými zločiny proti přírodě. Dokonce i nevěra je v některých státech považována za přestupek či rovnou zločin. Ve státě Massachusetts je nevěra v manželském svazku odměněna vězením na tři roky. A v Michiganu vás za průkazné „žití na hromádce“ může čekat až rok vězení a tisícidolarová pokuta! Vskutku neuvěřitelné…

Ale pozor, nejedná se pouze o přežitky z minulosti. Před dvěma lety se v Louisianě konalo hlasování, zdali by orální a anální praktiky neměly být po dvou stech let konečně povoleny. A místní vláda vyřkla jednoznačné „ne“. A v Alabamě platí zákaz prodeje sexuálních pomůcek, který byl schválen relativně nedávno – v roce 1998!

https://www.youtube.com/watch?v=gGLYqc25uDs

Zřejmě v každém americkém státě je navíc nutné, aby přetrvával minimálně jeden absurdní sexuální zákon, jinak si není možné některé z nich vysvětlit. Posuďte sami:

  • Aljaška – Losi nesmějí mít sex na ulici.
  • Arizona – V domě nesmíte mít více než dva robertky.
  • Georgia – Všechny sexuální hračky jsou zakázány.
  • Indiana – Muž nesmí být na veřejnosti sexuálně vzrušen.
  • Louisiana – Nekrofilie je legální.
  • Mississippi – Je nelegální poučovat druhé o tom, co je polygamie.
  • Severní Karolína – Nelegální je nejen cizoložství, ale i předstírání manželství za účelem sdílení hotelového pokoje.
  • Jižní Karolína – Pokud muž slíbí ženě sňatek a následně dojde k sexuálnímu styku, musí proběhnout i svatba.
  • Washington – Pokud svezete do práce sexuální pracovnici, může vám být zabaveno auto.

Z poslední doby…

Vousaté zákony ale nejsou jediným problémem. Podivné soudní výroky se totiž dějí i dnes. Nedávno třeba zahýbal médii případ z Oklahomy, kde sedmnáctiletý mladík přinutil k orálnímu sexu o rok mladší dívku. Oba byli opilí a dívka byla údajně k provedení orálu donucena. Mladík byl ale prý přesvědčen, že dívka s aktem souhlasí. Jenže ta byla podle očitých svědků tak opilá, že střídavě upadala do bezvědomí! Soud v Oklahomě ukázal, jak jsou zákony v těchto ohledech stále nedostatečné. Vzhledem k tomu, že nebylo možné dokázat dívčin nesouhlas, mladík byl i přes odpudivou povahu činu osvobozen.

Co naši sousedé?

Ale podívejme se i trochu blíž než za oceán. Nejen tam totiž přetrvávají podivné zákony. V Anglii nesmějí dva dospělí muži mít pohlavní styk v domě, v němž se vyskytuje i někdo třetí. Francouzi zase mají poměrně rozumný zákon zakazující líbání na železniční trati. Holt bezpečnost především. Skotští turisté mohou narazit na kulturní problém při návštěvě Itálie – tam totiž muži nesmějí nosit sukně.

Složité to mají švédští gentlemani, kteří chtějí využít služeb lehkých žen. Samotná prostituce je totiž legální, jenže využití jejích služeb už bohužel ne. Velkému riziku čelí i indonéští honiči – pokud je člověk při sebeukájení přistižen, hrozí mu téměř tříletý pobyt v base. A jestli si rádi užíváte se zvířaty, v Libanonu s tím problém mít nebudete. Pokud je ovšem dané zvířátko samička.

https://www.youtube.com/watch?v=9P6Y7gXWXGk

Jak vidíte, po celém světě můžeme tyhle bizarnosti najít a zažít. Znáte podobně absurdní zákony z jiných zemí? Který vás pobavil nejvíc? Napište nám pod článek.

Autor: Rimsy

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Holky jako sexy mlátičky. To je pokoukáníčko!

Otroctví, výstřednost, orgie. Co všechno se můžete naučit o sexu od zvířat?