Pod stromeček kameru nebo dron? Proč ne! Víme kde a co si vybrat!

Elektronika zase letos vévodí mezi dárky. Už jste přemýšleli, co si letos budete přát pod stromeček? Co takhle super kameru, se kterou natočíte svou jízdu na sjezdovce, akci na párty nebo dron, se kterým se podíváte na místa, kam byste jinak v životě nevkročili? No problém. Máme pro vás pár luxusních tipů, které vaší mladou nebudou stát ranec! Nikdo ale neříká, že si je koupit nemůžete vy sami.

AEE MagiCam S71 TOUCH CZ – pro akční kameramany

Nechcete si nechat ujít žádný zážitek? Máte rádi akci a nezastavíte se před ničím, když ji chcete natočit? Pak je jasnou volbou vlajková loď firmy MagiCam. Je vybavená profi funcemi jako Ultra HD (UHD) rozlišení 4K, rozlišení 2,7K a také FULL HD při 60 fps. S tou pořídíte ty nejlepší záběry, ať budete kdekoliv. Vysoká snímkovací frekvence umožňuje zpomalovat záznamy bez ztráty kvality a bez jakéhokoliv softwaru pořídíte také videotimelapse. Určitě oceníte také nízkou hmotnost a pohodlné ovládání kompletně v českém jazyce. S pomocí speciální aplikace můžete kameru ovládat na dálku. Dostanete navíc i kvalitní dotykový TFT LCD displej, vodotěsné pouzdro do hloubky 100m a další akční příslušenství. Tak co, připraveni na pořádné dobrodružství bez hranic? Detaily o kameře zde. Pokud se obejdete bez 4K, pak si můžete pořídit její levnější sestřičku MagiCam S60.

Tady je ukázka, co s kamerou všechno dokážete:

MagiCam S50+. Je libo něco finančně ještě přívětivějšího?

Hledáte-li kvalitu za dobrou cenu, pak zkuste model S50+. Natáčí také ve Full HD rozlišení 1080p, nabízí variabilní úhel záběru až 150° a kromě integrované WiFi pro její ovládání na dálku se chlubí řadou zajímavých funkcí. Bez problémů pořídíte například videotimelaps. Kamera se hodí i za volantem jako plnohodnotná černá skříňka, díky funkci G-senzorKameru MagiCam S50+ si nastavíte přesně tak, jak potřebujete. Základní balení obsahuje celou řadu prémiových doplňků, a tak se podle aktuální situace sami rozhodnete, které použít. Mezi nejzajímavější příslušenství patří barevný TFT displej a vodotěsné pouzdro do 100m.

MagiCam MD10 – malá ale šikovná!

Jde doslova o miniaturní kameru, kterou s sebou vezmete prakticky kamkoliv. Snadno si ji také připevníte na tělo, takže vás pohodově natočí v akci. Rozlišení Full HD. MagiCam MD10 disponuje také prémiovými funkcemi, jako je například automatické zapnutí nahrávání při hluku větším než 65dB. Oceníte i bohaté příslušenství.  Více informací najdete zde.

Co takhle nadělit si letos Droňáka?

Natočit si z blízka místa, kam se nohou nedostanete? To je prostě pecka! Vámi objevená pláž, hory, kam se vám nechce šlapat pěšky, roštěnky na Mácháči pěkně z výšky…no dá se toho spousta, to nám věřte. A nemusíte být přitom superzdatný pilot. Postačí pořídit si dron. Jestli si myslíte, že utratíte ranec, tak zapomeňte. Koupit se dají už od pěti tisíc, profesionální od deseti tisíc korunJestli vás tohle láká, nikdy není pozdě se přidat. A který si vybrat? Tady je opět pár našich tipů. 

_MG_9380

Dron

_MG_8853

TORUK AP9

TORUK AP10

TORUK AP11

Co to všechno umí, se podívejte tady:

http://www.magicam.cz/aee-toruk-ap10/

Tak co, už jste se rozhodli? Která nebo který to bude? Jednejte rychle, Ježíšek není zas tak technicky zdatnej, víme!:)

Autor: red

Něco málo o značce AEE:

Za značkou AEE stojí více jak 20 let zkušeností v oblasti fotografie a videa. AEE je jedna z nejúspěšnějších značek na asijském trhu a nyní rychle dobývá zbytek světa. Díky svým dlouholetým zkušenostem a díky své technické vyspělosti může AEE snadno konkurovat jiným, mnohem známějším značkám. Pokud byste chtěli vědět víc, podívejte se sem.