Pobřežní hlídka se konečně vypravila na pláž. Co jsme vyšpehovali?

Ohlášené březnové natáčení očekávaného rebootu kultovního seriálu Pobřežní hlídka konečně začalo. Tentokrát se ovšem nedočkáme seriálu, ale plnohodnotného filmu s dvakrát tak velkou porcí příčně pruhované svaloviny a ženských křivek. Koneckonců, máme fotky.

Dlouhou dobu probíhaly spekulace o tom, koho si vůbec vezme Dwayne „The Rock“ Johnson k sobě do týmu jako parťáka, a samozřejmě i nepostradatelné parťačky. Los padl na téměř třicetiletého Zaca Efrona, který se může vedle čtyřicátníka The Rocka cítit trochu jako mladíček. Rozhodně v porovnání s takovou horou svalů mohl vypadat jako drobeček, jelikož mu vedoucího party plavčíků chybí zhruba třicet centimetrů a přes čtyřicet kilo váhy. Z fotek z natáčení ale můžeme vidět, že se Efron může Johnsonovi možná i více než rovnat. Co chvíli pořádají soutěže v posilování a jeden vedle druhé vystavují pekáče plné buchet.

666dffd047c2f1cb63d5e4363ca1fb9a

Efron rozhodně nezaostává

Chlapi si rozhodně sednou

Mezi soutěžemi, kterých se chlapy proti sobě účastní, nechybí přítahy, překlápění obrovských pneumatik a zvedání těžké váhy. Zac Efron si navíc oproti silákovi Johnsonovi rád pošplhá na laně nebo si dá nelehkou překážkovou dráhu. Na konci tréninku si pak akorát znovu obléknou své moderní a stylové uniformy záchranářů pobřežní hlídky, a udělají fotku nejlépe s přístavem v pozadí anebo rovnou na pracovním motorovém člunu. Ženy můžou jenom mrkat na to, jak jim to spolu při natáčení sedne.

12751559_1709496315995898_2084830427_n

První projížďka za sebou

Ženské obsazení se trochu pozměnilo

A když zmiňujeme ženy, určitě nesmíme zapomenout na dívčí obsazení záchranného týmu Pobřežní hlídky. Z původních ohlášených jmen, mezi kterými jste mohli v našem posledním článku vidět například Ninu Dobrev z Upířích deníků, však zůstalo jenom jedno jediné. Z castingu, pokud na něm vůbec byla, vítězně vyšla jenom Alexandra Daddario, která si střihla vedlejší roli s Johnsonem v katastrofickém San Andreas. Fotku s ní doplnil herec na svůj Instagram jako poslední, před dalšími dvěma krásnými herečkami. Své místo v týmu totiž získaly i Ilfenesh Hadera a Kelly Rohrbach, která oživí roli postavy C. J. Parker, kterou v původním seriálu hrála legendární Pamela Anderson. A ta podobnost tam určitě bude. Jinak to všem herečkám v uniformách velmi sluší.

Dwayne-Johnson-Kelly-Rohrbach-e1457201290862

Mezi Pamelou a Kelly jsou jen malé rozdíly

Bomba nakonec

A poslední dvě, a tentokrát poměrně divoké karty? Záporák se zatím zdá být žena a bude ji hrát Priyanka Chopra (viz níže). Její postava se jmenuje Victoria Leeds, a kdo ví, co od ní budeme moct očekávat. A teď ta obrovská novinka… Dwayne „The Rock“ Johnson na svém Instagramu rovněž sdílel video, ve kterém si volá s Davidem Hasselhoffem, který víceméně potvrzuje svoji roli ve filmu. Už víme, že Johnson bude hrát Mitche Buchannona. Teď to ale vypadá, že vedle Hasselhoffa to bude Buchannon junior.

Tak jak se těšíte na reboot?

Autor: Jan Marek