Plastika. Ochrání ženský před nevěrami? Myslí si to!

Když chlap podvádí, ženská si za to může sama, protože se o sebe nestará! Přijde vám to jako šovinistický výkřik? Tak to se pletete. Autorkou výroku je žena. Podle ní vztahy zachrání plastika! Zvlášť když té vaší už bylo 40 a nedá se na ni dívat!

Obliba plastických operací stoupá. Stačí se podívat na modela Roberta Paulata a hned je všem jasný, kam jde většina jeho příjmů. Ten úpravy těla maskuje za potřeby modelingového průmyslu (aspoň to tvrdí), ale objevila se i teorie, že co se týče žen, mohly by všechny ty botoxy, liposukce a silikony pomáhat v boji proti nevěře. A to tvrdí jedna z nich!

Příčina většiny nevěr? Domáckost!

Britský deník Daily Mail uveřejnil zpověď tamní sexuální a vztahové terapeutky Louise Van Der Velde, která, jako jedna z mála, tvrdí, že ženský si samy mohou za to, že je my chlapi opouštíme! Borka!

Její doporučení zní, aby si každá dotyčná po 40. narozeninách nechala vylepšit tělo – aspoň ubrat tuk a vyhladit vrásky. Podle týhle, mimochodem upravený, milfky, která nevypadá vůbec zle, muži mají právo hledat jinde, protože když partnerka zanedbá povinnost a nestará se o sebe, je to důvod k lepšímu výběru. Fajn názor, ale fakt to zabírá?

Do jaké míry je plastika vítaná?

„Já jsem si nechala zvětšit a vymodelovat prsa. Hlavně pro sebe, manžel byl proti. Teď se cítím o dost atraktivněji a myslím, že i manžel tomu časem přijde na chuť,“ říká šestatřicetiletá Lída, kterou pro plastiku inspirovala její kamarádka.

„Jedna z mých přítelkyň celá léta říkala, že by pod kudlu nikdy nešla, ale udělat to měla. Dolíčky na stehnech, prsa skoro až k pupku. Není divu, že si její partner našel jinou! Nechtěla jsem dopadnout stejně, tak jsem k tomu hrudníku přidala i odsátí tuku a lifting obličeje. Manžel sice brblal a stěžoval si na finanční vykrvácení, ale myslím, že mu dělá dobře, když mu ostatní říkají, jakou má pěknou ženu,“ směje se. Podle ní by si ten její maník teď nedovolil vyměnit ji za jinou – mladší a hezčí. Tak když myslí…

Prachy v trapu

Samozřejmě, že existují i případy, kdy vytuněný tělo neznamená vůbec nic. „Před dvěma lety jsem se rozváděl. Manželka si i přes můj protest nechala udělat nový prsa. V hadrech to vypadalo dobře, ale já se toho nechtěl dotýkat. Prostě přírodní jsou přírodní,“ krčí rameny dvaatřicetiletý Láďa, který radši dal přednost milence. „Měla plný trojky, který jsem zbožňoval! Docela paradox, co? Nechal jsem manželku s výstavníma. Ale to proto, že mě štvala v jiných, docela zásadních věcech. Prsa ji prostě nezachránily,“ dodává.

Vlastně je to tak, že kdo chce zasunout jinde, na plastiku současný buchty se neohlíží, i když přiznejme si, že stárnutí partnerky nebo přítelkyně sexy není, takže každý nápad na návrat v čase se vítá.

Když toužíte spravit si chuť…

Pokud chcete vrásky a vytahaný prsa partnerky řešit, připravte si šrajtofli a přidejte se k Čechům, kteří za plastické operace utratí asi 2 miliardy korun ročně. (Mezi nejčastější zákroky patří plastika prsou a břicha a liposukce.) V celosvětovém měřítku ale nevedeme první příčky.

Mezinárodní Společnost pro estetickou plastickou chirurgii (International Society of Aesthetic Plastic Surgery) na svých stránkách zveřejnila žebříček zemí, ve kterých se pod kudlu chodí nejvíce.

  1. Spojené státy
  2. Čína
  3. Brazílie
  4. Indie
  5. Mexiko
  6. Japonsko
  7. Jižní Korea
  8. Německo
  9. Turecko
  10. Španělsko
  11. Argentina
  12. Rusko
  13. Itálie
  14. Francie
  15. Kanada
  16. Tchajwan
  17. Spojené království
  18. Kolumbie
  19. Řecko
  20. Thajsko
  21. Austrálie
  22. Venezuela
  23. Saudská Arábie
  24. Nizozemí
  25. Portugalsko

Česká republika se do seznamu zanedlouho zařadí taky, neboť čím dál víc turistů do naší země míří za levnějšími zákroky. Podle statistik za loňský rok nějaké to vylepšení podstoupilo 94 357 přespolních, tedy cizinců. Fajn zpráva pro státní kasu i partnery těch jedinců. Ale že by plastika spasila veškerý postoj k nerudné manželce? Hele, když je averze, nespraví to ani svěcená voda! Ale klidně ji nechte, ať si to myslí!

A do čeho půjdete vy? Vykašlete se na plastiky a radši vsaďte na kérku. Jen, jestli teda můžeme poradit, ptáka na ksicht fakt ne! Ten idiot ve videu by zasloužil počůrat!

Autor: Daniel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Trendy kérky aneb co si vyšít na tělo

Tetovaná rebelka k nakousnutí. Eliza Winn Boikyn!