Party Hospitality se vrátila na místo činu. Byla to pecka!

Zapalovače nad hlavami, úsměvy od ucha k uchu, parket plný nadšených tanečníků a spousty krásných vzpomínek. Takovou atmosféru uvidíte jen na Hospitality. A tak byl 21. říjen naprosto zásadní pro všechny milovníky liquid funku a doktorského labelu Hospital records. Dnb party Hospitality se na místo činu (do Prahy) vrátila už po několikáté a rozhodně to stálo za to! Co jsme tam zažili a kdo překvapil?

„Nemocnice“ se postavila, jak je zvykem, v jednom z Křižíkových pavilonů v areálu Výstaviště Holešovice. Očekávání byla veliká, na line upu se objevilo 7 předních Hospital djs, které doplnil silný česko-slovenský support.

Uvolněný začátek

V osm hodin večer zahájili akci dvouhodinovým setem Akira a Bifidus Aktif. Všude byla cítit uvolněná atmosféra. Areál se plnil, šatny a bary jely na plné obrátky. V deset ovšem převzala otěže slovenská producentka Changing Faces, která u nás není rozhodně žádným nováčkem a v naší zemičce má silnou fanouškovskou základnu.

Nejmladší zástupce Hospital records

Odbila jedenáctá a konečně přišla řada na prvního a zároveň nejmladšího zástupce Hospital records, 22ti letého Keena. Tento mladý producent přináší do dnb music spoustu svěží energie a do budoucna nám rozhodně ještě ukáže, co všechno se v něm skrývá. Neurazil, naopak potěšil. Následoval další mladý dj a producent Maduk. Toho možná znáte díky hitům jako Avalon, Never Again nebo Ghost Assassin, kterými se proslavil. Toho vystřídala známá ostřílená dvojka Fred V & Grafix. U Hospitalu působí již od roku 2011 a rozhodně nemohla zklamat žádného účastníka. Nikoho ani nepřekvapil úžasný set oblíbených Camo & Krooked, kteří jsou na půdě mainstreamu jedni z nejžádanějších djs.  Obě dvojice hrály 1,5 hodinové sety a pořád se nemůžeme rozhodnout, který z nich byl lepší. 🙂 Co myslíte vy?

Poslední 2 sety

Party byla v plném proudu, lidi se bavili a tancovali jak o život, když zbývaly poslední dva dj sety. Ve 4 hodiny ráno přišel na scénu Sebastian Inwood alias Krakota. Šlo v podstatě o posledního zástupcem tkz. National Heat Society.  Jsme rádi, že ani on se nenechal zahambit a na jeho vystoupení budeme dlouho vzpomínat. Výběr posledního producenta, který celou akci zavíral, byla, podle slov pořadatelů, sázka na jistotu. Český Madface ukázal, kolik talentu v něm vězí, už mnohokrát. I tentokrát zabodoval a z lidí dostal poslední zbytky sil svým osobitým stylem. Nikomu se z parketu, jak vidno, nechtělo, ale víme, že každá party jednou musí skončit.

Podle spokojených výrazů odcházejících účastníků si říkáme, že vlastně nelze vyzdvihnout to nejlepší z večera. Všechny totiž byly originální a každý si na festivalu našel to své. Nesmíme také zapomenout zmínit MCs Favu a Dynamita, kteří se střídali za mikrofonem a celou party skvěle doplňovali. 

A my všichni se už těšíme na další ročník 2017.

Autor: Miky

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Tip na pánskou párty! Vyražte do Vlčího doupěte!

Nejnechutnější a nejtrapnější momenty z party. Toužíte je vidět?