Pánské plavky 2017. Jak si správně vybrat střih a které sluší každému muži?

Je jasné, že na rozdíl od nás žen, vy pánové to máte s plavkami mnohem jednodušší. V podstatě jedinou věc, kterou si často vybíráte, je barva. Střih totiž má většina z vás mužů už v malíčku a vybírá jej vlastně podle své postavy. A tak to také má být.

Kraťasy pro všechny

U mužů rozlišujeme pánské plavky podle střihu či délky nohavic. Mohou být klasické slipové bez nohavičky (brief), s krátkou nohavičkou (aquashort, boxers) nebo s dlouhou nohavičkou po kolena či do půlky stehen (jammer).
Většina mužů nejčastěji volí plavky kraťasové. A není divu. Lahodí totiž téměř každé postavě a i muži ví, že v nich vedle rozhodně nešlápnou. Kromě toho jsou velmi pohodlné a trendy. Je možná škoda, že volba pánského pohlaví nepadá více na plavky nohavičkové, neboť ty dokážou s postavou divy a ženy je ocení ještě více než kraťasy do vody. Muži s opravdu dokonale vypracovanou nebo velmi štíhlou postavou si klidně mohou dovolit i plavky slipové. Ty na pěkném těle nikdy nevyjdou z módy. Tvrdí ženy!

Jak poznáte, že vám dobře sedí?

1. Pánské nohavičkové plavky by měly být úplně upnuté na tělo. Závodní nohavičkové plavky jsou dokonce tak upnuté, že se do nich závodníci oblékají i několik minut. To asi moc pohodlné není, ale závodníci ví, proč to dělají. Naštěstí tohle my ostatní nemusíme řešit.:)
2. Podle označení v cm na plavkách zjistíte délku nohaviček. Pokud uvidíte např. název Speedo Brief 7 cm, znamená to, že šíře plavek je na straně pasu 7 cm a plavky jsou tak o něco méně vykrojené než např. u typu 5 nebo 3,5 cm. I briefy nebo aquashorty musí krásně padnout. Určitě by se nikde neměly krčit ani na vás plandat. Musí být pohodlné a pěkně přilnout k vašemu tělu.
3. Jiným případem jsou pánské šortky. Ty jsou vhodné spíše na léto k vodě, než na sportovní plavání. Mají za úkol poskytovat svému nositeli volnost a svobodu. A jak víme, tu máme my muži velmi rádi.
Když už víte, co je pro vás nejlepší, můžete se směle vydat do e-shopu Tamsin.cz, kde určitě plavky pro vašeho srdce vyberete.
A ve kterých letos vyrazíte vy?
Autor: red