Panicem nebo pannou do smrti? Tihle to vydrželi!

Vydražti své panenství za slušnou částku, to už je dneska ve světe běžné. Existují ale „odvážlivci“, co se rozhodli si svůj věneček nechat až do smrti. A ještě jsou na to pyšní!

Pamela hledá odvážlivce

Možná, že jsou hrdí, někteří to tají. Třeba sedmdesátiletá Pamela Shawová se veřejnosti svěřila se svým tajemstvím až poměrně nedávno. Na starý kolena se rozhodla, že najde někoho, kdo by jí odpanil…  To si ale možná měla kabaretní zpěvačka rozmyslet dřív. O panenství nepřišla údajně kvůli časové vytíženosti. pUpřímně každé zboží si svého kupce najde, a tak i Pamelu asi někdo ještě stihne přefiknout. Zas tak děsně nevypadá.

zpěvačka Pamela

Pannou ve 109 letech. WTF!

Claře Meadmoreové je neuvěřitelných 109 let. Abstinovat se sexem se rozhodla už v dětství a je údajně spokojená. To je jasný, protože nezkusila, tak neví, jak je to fajn. „Představuji si, že to chce nějaký čas a já byla vždy zaneprázdněná jinými věcmi. Nikdy jsem neměla přítele, vlastně mě nikdy nebraly vztahy,“ řekla britskému deníku Daily Mail. Tak tím se to všechno vysvětluje…

Umělecký řezbář neměl štěstí

Augustine Cruz jednou sedl a natočil video. Ve svých šedesáti letech. O čem? To je jednoduché jakofacka. Světu chtěl objasnit, proč nikdy neměl s nikým sex. Prý neměl to štěstí. Při jeho vzhledu se skoro není čemu divit. Na privat asi taky neměl prostředky.

Nepolíbená

Další adeptkou na nejstarší pannu světa je Charlotte Bairdová. Ta si ve svých 11 letech slíbila, že nikdy nebude mít sex s mužem, o kterém si nebude jistá, že je ten pravý. Už dávno překročila čtyřicítku a ještě ji nikdo ani nepolíbil.  Při pohledu n své kámošky se zlomeným srdcem si prý nestěžuje. Život v celibátu je podle ní bezpečný. A zas tak zle nevypadá, nebo?

Panic skoro čtyřicátník, který má 14 dětí

Trent Arsenault je panicem už skoro 40 let, přesto má 14 dětí. Chodí totiž darovat sperma. Prý 100 % své sexuální energie investuje pro bezdětné páry, aby si mohly dopřát dítě. No potěž zadek. Nikdy nevíš,čí sperma si ze spermobanky bereš. Ale ok. Bohulibá činnost.

Proti gustu…Stejně je ale sex faaaaajn. Co vy na to?

Autor: Ed

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Zemřít jako panic?

První sex? Ve Vatikánu už od 12ti! Kdy je brzy a kdy pozdě?