Padesát odstínů černé – kompenzace je zde pánové!

Samozřejmě nutně nemusí platit jen pro pány, kteří nemuseli, ale mohli být proti své vůli dovlečeni do kina sovu přítelkyní a jistojistě už ale doopravdy MUSELI protrpět onen filmový zážitek. Řeč je bezpochyby o Padesáti odstínech šedi, které se konečně dočkaly parodie od známého scénáristy a producenta Scary Movie. Nespokojení pánové, ale i dámy, kompenzace je tady.

Jestliže jste až doposud o chystané zábavné předělávce neslyšeli, tím líp pro vás. Premiéra totiž slintá už hned za rohem, a to rovnou 28. ledna. Pokud tedy skutečně patříte do té skupiny pánů nebo dam, která se spíše než vzrušením potila napětím a netrpělivostí nad koncem, Padesát odstínů černé garantuje, že toto se již opakovat nebude. Jediné tělesné tekutiny produkované při sledování této komedie budou slzy. Zatracené slzy smíchu, které se objeví v očích diváka již při zhlédnutí dvou trailerů, z nichž zveřejnit můžeme doopravdy pouze ten bez označení R. To víte, nejsou titulky.

Nebude to tak sexy, jak to vypadá

Nebude to tak sexy, jak to vypadá

Odkud ta jistota? Od Čmouda!

A čím to vlastně, že si můžou být tvůrci této parodie, nebo alespoň my z pohledu diváků tak jistí touto garancí? Tajemství, které vlastně není tajemství, spočívá právě v zastřešujícím týmu tvůrců filmu. Sešla se zde trojka stojící za komedií Pár nenormálních aktivit, která se dočkala i druhého pokračování. Řeč je vskutku o režiséru Michaelovi Tiddesovi a scénáristech Ricku Alvarezovi a Marlonu Wayansovi. Opravdový fanoušek jej dozajista poznal podle jména, kdo by se ale pouze nesl na vlně zábavy a nezaobíral se tolik detaily – Marlon Wayans je zároveň hercem v hlavní roli tohoto filmu, a znát to můžete i jako Čmouda ze Scary Movie. Tomu mimochodem psal i scénář, jak prvnímu dílu, tak dvěma dalším pokračováním spolu s Někdo to rád blond, Pidihajzlíkem, Norbitem a dalšími.

Wayans a Hawke - sluší jim to

Wayans a Hawk – sluší jim to

Lepší pár a více informací

Mimo perfektní tvůrčí zázemí filmu byla poodhalena i herecká tvář první poloviny ústředního páru, Christiana Blacka. Nezkušenou vysokoškolačku Hannah, která se má s vlivným a bohatým businessmanem setkat, zahraje výtečná Kali Hawk. Už v úvodu upoutávky vidíte, že i takto krásná herečka dokáže důvěrně ztvárnit naivní, nezkušenou studentku. Postupem času se však právě ona promění v divokou dračici, která vypadá jako ta více nevyrovnaná v tomto vztahu. Kdo ale ví, co všechno můžeme od Padesáti odstínu černé očekávat, je to přeci jenom parodie na skutečný snímek. Rozhodně z toho ale získáme víc, než z předlohy, protože už jenom v ukázce je naznačeno to, co v originálu moc vysvětleno není. Kde Christian Grey/Black vzal celé své jmění?

Parodují i plakátem, ale na jiný film

Spolu s dalšími výbornými fóry můžete zhlédnout mládeži přístupnou ukázku s titulky, nebo pohledat trochu více po té sice neotitulkované, ale snad ještě zábavnější. Premiéra je, jak již bylo řečeno, za rohem a stále víc se blíží, a toto jsou všechny zatím dostupné informace. Možná už jenom dodat drobnou perličku na konec. Komu přijde plakát k parodujícím Odstínům povědomý, ten se nemýlí. I v tomto případě jde o parodii, a to slavného plakátu známé bondovky s Rogerem Moorem, Jen pro tvé oči.

Podobnost je jasná

Podobnost je jasná

Skočíte si do kina také spravit dojem?

Autor: Jan Marek

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

50 odstínů šedi. Porno se nekoná!

7 nejlepších parodií na 50 odstínů šedi