Otestovali jsme: grilování ve velkém stylu! Pozvěte svou polovičku na pořádnou žranici

Hledáte zážitek, který ocení nejen vaše partnerka, ale i vy? Máme pro vás jeden tip. Zajděte si na pořádnou grilovačku ve dvou do restaurace Le Grill. Zkusili jsme to a jsme nadšení.

O dokonalý chuťový zážitek se tu stará kuchařský tým pod vedením oceňovaného šéfkuchaře Ondřeje Korába. Nejde však jen o kulinářský zážitek. K jídlu vám zahraje živá klavírní hudba, která tak dotváří dokonalou romantickou atmosféru, kterou ocení hlavně vaše partnerka.

Co dostanete na talíř

Nabídka BBQ závsí na sezóně. Na nás udělala dojem zejména máslová ryba. Ovšem vytknout se nedalo nic žádnému chodu. Na grilu je prakticky vždycky ryba, hovězí, vepřové i kuřecí maso a k tomu si můžete dopřát dle libosti spoustu zeleniny, dalších příloh, omáček i nejrůznějších dresinků. Po vydatné večeři následovala sladká tečka. I tady na vás nečeká jeden zákusek, ale na výběr jich je celá řada. Dáte si zkrátka to, na co máte chuť. Buďte si ale jistí, že oči by jedly a jedly, ale žaludek to nakonc nedá. (Z vlastní zkušenosti.)

Nejen pořádná žranice

Nejde jen o skvělé jídlo, ale o celkový zážitek, který si užijete oba dva. Největším benefitem bylo jednoznačně nádherné prostředí, kterým na partnerku rozhodně zapůsobíte. Pokud je třeba něco vyžehlit, nebo vás čeká nějké výročí či oslava, je to skvělé místo, kterým rozhodně zanecháte dojem. Pokud je partnerka vegetariánka, no problém. Bufet nabízí mnoho druhů salátů a také pokrmy bez mas. Na vyžádání je možnost připravit i pokrmy bez lepku.

Kdy?

Griluje se každý den od 18,00 do 22,00 až do konce září. Tak si pospěšte.

Jak?

Připravte se na stylovou restauraci, takže to chce zvolit sváteční oděv. Restaurace je zařazena do průvodce Michelin a získala prestižní ocenění americké společnosti Seven Starsand Stripes v New Yorku. Umisťuje se také mezi nejlepších 100 restaurací Maurerova výběru. (Kulinářští znalci určitě ocení.)

Tak co, vyrazíte?

Autor: red

Kontakt:

The Grand Mark Prague

Hybernská 12, 110 00, Praha 1

web: www.grandmark.cz