Ochutnali jsme: Nejlepší domácí vepřovka na českém trhu. Dejte si!

Honí vás mlsná? Byla by vysloveně škoda svoje chutě nenaplnit! Máme pro vás něco speciálního – domácí vepřovku! Něco, co váš mlsný jazyk maximálně uspokojí. Zkrátka opravdovou delikatesu domácí výroby. Tohle vážně musíte ochutnat!

Pravá česká, a hlavně čerstvá domácí vepřovka vás rozhodně nezklame. Rozhodně v ní nenajdete žádné umělé ani chemické náhražky. Nečekejte ani zvýrazňovače chuti. Očekávejte ryze českou kuchyni v luxusní sklenici, ve které o maso z prasátka není nouze. To si pošmáknete!

Skvělé maso, které je vždycky doma po ruce!

Jedná se o nakrájené kousky vepřového masa, které jsou ve správném poměru nasolené a zpestřené kmínem. Maso je z těch nejlepších částí prasátka. To znamená, že mezi kousky najdete maso z Kýty, Kotlety, Plece nebo Krkovičky. V některých dokonce i Bůček, který podporuje českou tradici.

Kuchaři ocení, že nakrájené a dochucené maso ve vlastní šťávě můžou kdykoliv použít na vlastní speciality. Od guláše, až po staré české knedlo-vepřo-zelo nebo klasické rizoto. Sklenice je vždy připravena a nezaskočí vás ani nečekaná návštěva.

Jednoduchá večeře za 5 minut

A když budete chtít udělat rychlou večeři, tak stačí vyndat na talíř a podávat s chlebem a cibulí. Tímto pohoštěním nepohrdnete ani vy, ani vaše návštěva. Je to výborná večeře pro pořádnýho chlapáka, stejně jako skvělá rychlovka, když přijde nečekaný hlad nebo návštěva. S klidem ji můžete dát i svým dětem, protože neobsahuje žádné umělé přísady, které by znehodnocovaly kvalitu a ohrožovaly zdraví vašich nejmladších členů rodiny.

Pravá česká zabíjačka na vašem stole

Kdo zažil českou zabíjačku, tak kromě jitrnic, tlačenky a dalších vynikajících specialit zajisté ochutnal i naloženou vepřovku. To se určitě olizoval, až za ušima a šťávu z masa dojídal s čerstvým chlebem, protože této laskominky se musíte nabažit do sytosti. Ale! Ne každý má tu jedinečnou příležitost se zabíjačky zúčastnit. S domácí vepřovkou si budete připadat jako po výslužce. Na vašem stole nebo v lednici může být připravena v jakýkoliv den. Tímhle produktem zkrátka žádný pořádný chlap nikdy nepohrdne! Dostali jste chuť? Tak si zajděte na http://www.domaci-veprovka.cz, kde si ji můžete objednat.

A koukejte napsat, jak vám chutnala!:)

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Grilujeme. Recept na krutopřísnej Jack Daniel´s Independent Burger

Patnáct perfektních jídel s avokádem, které podráždí vaše chuťové buňky