Obtěžují vás při poslechu hudby kabely i konektory? Zkuste bezdrátová sluchátka Trust Paxo!

Trust Gaming se specializuje hlavně na herní příslušenství, jako jsou klávesnice, myši, židle nebo sluchátka pro hráče. Trust Paxo přitom nejsou svázané nějakou specializací – jsou to prostě bezdrátová sluchátka pro každého. Stačí spárovat s telefonem a posloucháte kdekoliv.

Bluetooth bezdrátová sluchátka Trust Paxo vás osvobodí od kabelů

Bezdrátová sluchátka holandského výrobce Trust Gaming na první pohled vzhledem nijak zvlášť nezaujmou. Trust Paxo jsou celkem nenápadná a neoslní nápaditým designem. Ale není to právě to, co chcete, když vyrážíte z domu s klapkami, které kryjí celé ucho? Jestli vám vadí pecky v uších a chcete slyšet trochu lepší zvuk, musíte mít sluchátka spojená nad hlavou – a právě v ten moment je potřeba, aby byla spíše decentní, abyste v autobuse nebo na ulici nevypadali jako mimozemšťan.

Sametový dotek s technikou

Trust Paxo jsou velice příjemné na omak. Matný černý plast je v rukou doslova hedvábný a má takový uklidňující dojem. Sluchátka celkově působí poměrně pevně, a hlavní podíl na tom má také kovová čelenka, která prochází skrz polstrování, které vám sedí na hlavě. Adjustace pro velikost hlavy se vysunuje celkem ztěžka, což je skutečně perfektní, protože není nic horšího, než plastové zoubky, které jezdí sem a tam a po čase se ochodí. Důležitý je také fakt, že jsou ultralehká – na hlavě nepocítíte žádnou zátěž.

Spárovat sluchátka s vaším smartphonem je záležitost okamžiku. Stačí si na telefonu najít dostupná zařízení a na sluchátkách podržet párovací tlačítko. Je nutné ho stisknout na dobu deseti sekund, a pak už se Trust Paxo propojí s vaším zařízením. Jsou kompatibilní s jakoukoli technikou, která umí vnímat bluetooth.

Co se týká příslušenství, bezdrátová sluchátka vcelku žádné nepořebují. Kromě ovládání hlasitosti je na nich tlačítko ANC, neboli Active Noise Cancellation, což je klasické potlačení okolního šumu. Navíc si na nich můžete přeskakovat skladby vpřed, vzad anebo přehrávání pozastavit. To je velice pohodné, protože nemusíte sahat do kapsy nebo kabelky pro telefon. Stejně tak snadno můžete během poslechu přijmout hovor –pokud někdo volá, podržíte párovací tlačítko dvě vteřiny a můžete telefonovat. Mikrofon je ve sluchátkách schovaný stejně jako u smartphonu.

zdroj: Trust.com

Relax s vaší hudbou kdekoliv

K nabití potřebují Trust Paxo jen dvě hodiny přes USB kabel, pokud jsou úplně vybitá. Tohle vás nijak nezdrží. Hrát potom vydrží až 22 hodin. Se zapnutým potlačením šumu je to pak 7 hodin. Nikdo ale neříká, že se sluchátky musíte jen cestovat. Zapnout hudbu a pohybovat se bez omezení kabelů po bytě je perfektní. Samozřejmě, kdo chce pořádná nadupaná sluchátka, ať už pro burácející hudbu nebo hraní her, sáhne spíše po celouzavřeném headsetu s prostorovým zvukem, jako jsou špičková GTX 383 DION. Pokud chcete ale prostě jen zažít radost z poslechu vašich oblíbených songů během přirozeného pohybu u vás doma, jsou pro vás Trust Paxo tou správnou volbou. Jejich cena také není závratná – pohybuje se kolem 1900Kč. Jejich parametry také nijak nezaostávají a běžný uživatel bude naprosto spokojen.

Technické parametry

  • Bezdrátový headset
  • Technologie aktivního potlačení hluku
  • Bluetooth připojení
  • 3,5 mm sluchátkový konektor
  • Nabíjecí prostřednictvím USB
  • Doba přehrávání – 7 hodin s ANC 22 hodin bez ANC
  • Vestavěný mikrofon pro telefonní hovory
  • Rychlý přístup ke hlasovému asistentovi
  • Tlačítka pro hlasitost, přijetí hovoru a média
  • Citlivost 105 dB
  • Frekvenční rozsah 20 – 20 000 Hz
  • Impedance 32 Ohmů

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Vyzkoušeli jsme to nejlepší od Trust Gaming! Headset GTX 383 DION vás svým hutným zvukem dostane!

A dost! Pohonné hmoty zdražily? D1 je zase rozkopaná? České dráhy neumí hospodařit? Které další věci nás už vážně nebaví?