Nový trailer na Avengers: Age of Ultron je venku!

Očekávaný hit letošního roku je tu s další upoutávkou. Čerstvě ke shlédnutí přímo tady.

Konec srandy

Druhý trailer odhaluje pár nových záběrů a slibuje poněkud temnější atmosféru, než na jakou jsme u Marvelovských filmů zvyklí. Celé video potom dokonale doplňuje hudební podkres I’ve Got No Strings, který ponurou náladu jen umocňuje. Melodie z kresleného Pinocchia naznačuje, že se Ultron vymkne kontrole – přestane být loutkou a „ožije“.

Padnout na kolena

Jak naznačují trailery, Iron Man, Thor, Kapitán Amerika a spol. ochutnají hořkou pilulku beznaděje a děj je nechá padnout na dno. Nebyl by to Marvel, kdyby se nenašlo pár vtípků z úst Tonyho Starka, prozatím je ale film prezentován v trochu jiném hávu. Zoufalí a poražení hrdinové, kteří se přesto postaví tváří nepříteli – to je současný trend komiksů na plátně. Sám Ultron přímo v ukázce Avengers slibuje, že je „roztrhá na kusy…zevnitř.“

Hulk vs. Iron Man

Nové záběry se více zaměřují na Tonyho brnění pro boj s Hulkem, speciální Hulkbuster Armor, do kterého se Tony zavírá přímo v obleku Iron Mana. Hulk bude evidentně potřebovat zkrotit a Tony Stark s tím dopředu počítal. Trailer také nabízí detailnější pohled na Iron Manovu novou zbroj Mark 43, která je přímým následovníkem Tonyho první myslí ovládané zbroje Mark 42 z Iron Mana 3. Zda se dočká akce i War Machine ukázka neodhaluje. Místo toho můžeme vidět další sbližování Hulka s Black Widow, které bylo naznačené již v jedničce, a Thora, držícího pod krkem Tonyho Starka. Právě Stark Ultrona stvoří jako robotický program, který se spustí s vlastním šíleným vědomím a nemá za cíl nic jiného, než – jak jinak – vyhladit lidstvo.

Autor: Eduard Havel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Avengers: Age of Ultron. Drby, které jste určitě neslyšeli!

Spider-Man dohromady s Avengers? Možná…!