Nová Miss Andrea Bezděková. Našli jsme 9 jejích kladů!

Finále České Miss 2. dubna 2016? Kdo se díval, ví. Kdo ještě nevěděl, ví už dávno. Co? Že na naší nové královně krásy musíte ledacos hledat lupou. Proč vyhrál někdo, kdo neumí mluvit a ani nevyčnívá z davu? Na tuhle záhadu jsou i Mulder a Scullyová krátcí!

Ne že by člověk celý rok jen seděl a čekal na to, až porota složená z rádoby umělců a sponzorů za doprovodu „hlasů z lidu“ vyhlásí nejkrásnější dívku České republiky, ale té mediální masírce se prostě vyhnout nedá. Na netu, v televizi, všude samé promo.

I když se na galavečer nedíváte, stejně za pár hodin víte, kdo tuhle pitomou soutěž vyhrál. Letos to byla nějaká taková roztleskávačka Andrea Bezděková (21) z Náchoda. Co na ni diváci?

Kdo teda hlasoval?

„Nudná.“ Byly tam hezčí.“ „Tuctová, vždyť na ní není nic extra.“ „Bída. To už v Česku došly pěkný holky?“ „Dneska je vidět jen ta, která je něčím originální. Andrea nezaujme nikoho, protože je prostě příliš obyčejná.“ „Nu vida, tak tu máme další ‚missku‘, která se nedá exportovat na žádnou zahraniční soutěž.“

Kritikou nešetřil snad nikdo – kromě patronky ročníku Ivy Kubelkové, která pro Super.cz prohlásila, že s vítězkou je – pochopitelně – spokojená. „Vybrali jsme perfektně. Andrea si to opravdu zaslouží,“ svěřila se Iva. No, tak se na to podíváme a zkusíme na naší nové Miss najít něco doopravdy pěkného, něco, co by potěšilo obyčejného českého muže. Vymyslet 9 položek dalo fušku!

  1. Vyhledávač Andreu Bezděkovou po vyhlášení výsledků okamžitě zařadil mezi populární slova – hned vedle Andrea Bocelliho a Adrejky Verešové. Bodejť by ne, slavnostní vyhlášení soutěže Česká Miss 2016 sledovalo 1 399 000 diváků, takže tahle holka, ať je černá nebo zlatá, bude chvíli vidět. Kdo si na ní chce přihřát polívčičku?
  2. Nemáte co na sebe? Do kapsy hluboko, páč vás zruinovaly daně? Nevadí. Choďte s Andreou, ta to má blízko do Polska na tržnice. Určitě bude schopná vás tam provést a upornit na kdejaké krádeže, výhodné koupě i ten nejlepší svařáček. A co dál může nová královna nabídnout?
  3. Obdivuje anglickou modelku, herečku a zpěvačku Caru Jocelyn Delevingne, která je těžce multifunkční. To možná svědčí o tom, že i sama Andrea toho chce zvládat co možná nejvíc. Kéž by jí ten optimismus, nadšení a elán vydržel…. Snad je v posteli podobně nevybitá.
  4. Miluje pizzu, údajně nikdy nedržela diety a hrozně ráda jí. Dobře, to stojí prachy, ale zase nebudete řešit objednávky zeleninových salátů. Taky výhoda.
  5. Dobrý den, jsem Andrea. A co jako? Podle iDnes.cz jí soutěž pomohla uvědomit si, kdo vlastně je. My to víme. Mladá holka, která nedrží diety a ráda jí. V dnešní době super kombinace.
  6. Musí se naučit mluvit. Vyjadřování, výslovnost, otevřená pusa. To všechno Andree zatím dělá problém, takže kdo má lektorské ambice, nebo si rád hraje na neposlušné školačky, mohl by přítele naší nové Miss, se kterým je téměř dva roky, jednoduše vyšachovat.
  7. Peče. Tak tohle je hrozně fajn. Důkaz o tom dole ve videu, konktrétně v show Jana Krause, v níž Andrea přiznala i to, že kváknout fakt neumí. „Projevuje se jako desetileté děvčátko“ napsal jeden anonym.
  8. Za rok po ní neštěkne ani pes. Hned poté, co si nová úřadující královna splní předepsané povinnosti, upadne v zapomnění, takže bude mít spoustu času na volnočasové aktivity, které se během kralování malinko změní. Přítel už bude bývalý.
  9. Údajně z ní něco srší. Abyste rozuměli, v rozhovoru pro Blesk Andrea na otázku, proč si myslí, že vyhrála (tak to stále zajímá hodně lidí), odpověděla: „Zřejmě ze mě sršelo něco, co si výhru zasloužilo.“ Tak super, ta holka snad umí i čarovat!

A jak se vám líbí naše nová Miss?

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Poprvé budeme mít Českou Miss Technologie

Kandidátky na Miss Universe 2015 bez make-upu