NHL, kozy ven? Ale no tak!

Určitě znáte takový ty sexy kočičky, co na zimních stadionech uklízí o komerčních pauzách led. U nás i v NHL. Ve Philadelphii se rozhodli to změnit….blbci! 

NHL, Ice girls

Místo holek kluci 

Nějakej ultramyslitel ve vedení místních Flyers (jo, ty co tam hrál Jarda Jágr a nikdy tam nehrál Vláďa Růžička) se totiž rozhodl, že místo těchhle sladkých buchtiček budou led uklízet chlapi. Nemusíme Vám asi dlouhosáhle vysvětlovat, že to co se rozpoutalo mezi místními fanoušky se nebojíme nazvat lokálním infernem (a moc se nedělejte, Vám někdo sebrat kozy a cpát Vám místo toho bandu hošanů, jdete do vrtule jak Dominik Hašek, když má zaplatit v restauraci).

Revolta

Situace se vyhrotila takovým stylem, že jakmile los hošos vyjeli na led, diváci na ně pískali a bučeli takovým způsobem, že si leckterej z nich strachy rozmáznul make up. Papaláši se nejdřív cukali, že si jako diváci zvyknou a že změna je potřeba a….BLBOST! Koho proboha zajímaj chlapi na ledě? A tak když protesty neustávaly, nakonec Flyers povolili (ne svěrače, čuňata!).

Staré dobré Ice girls

Na led se tak po pár zápasech vrátily krásky s min trojkama a 20 cmhadříků na celým těle. Fanoučci Flyers tak mohou být klidní, přestávková erekce je zachráněna. Alespoň pro letošní sezonu zcela určitě. A my pro nevěřící Tomáše přikládáme libovou galerii.

Těžko říct, co celou tou taškařicí chtělo vedení Philadelphie Flyers říct, ale my pro ně máme zcela jasný vzkaz: Kozy jsou kozy! Nazdar!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Luxusní prostitutka francouzských fotbalistů nevyšla ani schody

Looser měsíce