Nevíte, co si přát pod stromeček? Inspirace na poslední chvíli

„Co by sis přál k Ježíšku?“ Slyšíte tohle z úst své drahé poslední dny neustále a nevíte, jak a čím ji umlčet? Dáme vám pár tipů na dárky, které by se mohly hodit a rozhodně vám nebudou k ničemu, až tenhle blázinec opadne.

Tipy na dárek pro chlapa

Naučte se vařit. Konečně pořádná chlapská kuchařka!

Už máte po krk slavných kuchařů jako je všeuměl a expert na levné poválečné dobroty Láďa Hruška nebo gastronomický prznitel Babica, kterým byste nejraději rozbili ústa, když je někdo dává do souvislosti s kuchařským uměním? Poradíme vám něco lepšího. Natřete jim to svým kulinářským uměním. Jak? Naučte se vařit podle skutečně chlapské kuchařky. Jmenuje se Kuchařka pro mého muže z dílny nakladatelství Smart Press. Kniha je rozdělená do kapitol podle toho, k jaké příležitosti právě vaříte.Můžete podle ní vařit jen pro sebe, ale i pro rodinu, kamarády či dámskou návštěvu.

Tip redakce: Aby se cítila, že vám přeci jen dala nějaké překvapení, nenápadně jí naznačte (možná na to přijde sama), že do ní může vepsat pro vás věnování, do postupu přidat vaše jméno či oblíbené oslovení, připsat oblíbený recept atd. V knize je prostor i na vlepení fotografií, ať už receptů či rodinných momentek. Knížka tak pro vás nemusí být jen kuchařkou, ale i deníkem a zápisníkem v jednom. Aby člověk nekoupil zajíce v pytli, můžete si vyzkoušet jeden recept, který pochází přímo z této knihy. Uvidíte, že je to brnkačka a Hrušku rychle strčíte do kapsy. Tady je: http://www.prochlapy.cz/clanky/prekvapte-ji-a-uvarte-dobrou-veceri-podle-zkusenych-mistru/.

Kuchařka pro mého muže

Kuchařka pro mého muže, autorka: Eva Zemanová, vydal Smart Press

Ponožková klasika. Přejte si kvalitu podle svého gusta

Tak hele kámo, ponožkama ještě nikdo nikdy nikoho neurazil. Až bude ta vaše zase křivit pusu a oponovat, že tohle by taky zvládla vymyslet, rychle ji zchlaďte další informací. Ať si zajde na www.pro-boty.cz a vybere vám tam kvalitní ponožky za rozumné ceny. A třeba při tom ještě nakoupí další dárky.

Tip redakce: Nám se hodně líbily tyhle.  Jsou vyrobené z 90% bavlněné příze a 10% prolenu. Můžete v nich navíc dělat parádu nejen doma, ale i v práci. Více na www.pro-boty.cz.

http://www.pro-boty.cz/zbozi/453/panske-zimni-ponozky/

Pánské zimní ponožky Zdroj: Pro-boty.cz

Pánské zimní ponožky Zdroj: Pro-boty.cz

Dárek pro oba. Buďte mazaný!

Vůbec nejlepší variantou je dárek pro vás oba. Můžete ho mít zadarmo, stačí jen pár úkonů, a to soutěžit o poukaz na dvě 90. minutové masáže v profesionálním salonu. Nic jí říkat nemusíte, jen ji vyfoťte a pošlete k nám do redakce spolu se sloganem studia, které výhru do soutěže poskytlo. Pravidla a podrobnosti najdete v článku Velká vánoční soutěž. Vyhrajte dárek pro dva v hodnotě 4000 Kč. V soutěži navíc vyhrává každý, kdo se registruje. (To se taky hodí.) Ještě vám není něco jasný?

Takhle si bude vrnět vaše partnerka při masáži...

Takhle si bude vrnět vaše partnerka při masáži…

Jestli máte nějaké další tipy na dárky, které by vám mohly udělat radost nebo jsou originální, dejte všem echo pod článkem.

Šťastný a veselý!

Autor: redakce

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nový super recept podle Ládi Hrušky. Pro drsňáky.

4 největší experimentátoři s drogami. Budete se divit!