Nevěřili byste, že takové ženy opravdu existují

Extrém a odlišnost – tím následující pětice žen vybočuje z běžného každodenního normálu. Některé si svou rozdílnost nevybraly, jiné na ní záměrně a dlouhodobě pracují…

Královna tetování

Julia Gunse trpí onemocněním zvaným porfyrie, při němž se jí v játrech vytváří nadbytek porfyritů, které se pak krevním oběhem dostávají až do kůže. Na té způsobují fotosenzitivitu, jejímž následkem se kůže pokrývá puchýřky, které se pomalu hojí za vzniku jizev a tečkovitých bělavých ložisek. Julia tento handicap „přemohla“ po svém. Stala se nejpotetovanější ženou světa oficiálně zapsanou v Guinessově knize rekordů. Kérky dnes pokrývají 95 procent jejího těla. Během pěti let za ně dala 80 tisíc dolarů (1,95 milionu korun).

Nejmenší z trpaslíků

Jyoti Amge je neobvyklého trpasličího vzrůstu. Ve svých jednadvaceti letech měří necelých 63 centimetrů. Za její pidipostavu může achondroplazie, útlumová porucha ovlivňující růst kostí do délky. Přesto tato Indka má dokonalé proporce, všechny její končetiny se svou délkou (nebo vlastně spíše krátkostí) hodí k jejímu malému tělu. Není divu, že je v Guinessově knize rekordů zapsána jako nejmenší žena světa.

Měla vlasy samý dredy…

…do Guinessky vyfotila je tedy. Jsou 5,8 metru dlouhé a padesátiletá Asha Mandela je na ně náležitě pyšná. Jejich síla se ukázala ve chvíli, když byla Asie diagnostikována rakovina a její vlasy vydržely všechny absolvované chemoterapie, aniž by jí vypadaly.

Siamská dvojčata

Abigail a Brittany jsou dvojčata. Ovšem ne obyčejná, ale siamská. Mají stejné tělo, ale dvě hlavy. Nesdílejí ani další společné orgány, každá z nich má svůj žaludek, srdce, páteř i míchu. Jsou spolu tak synchronizované, že jedna z dvojčat dělá všechny úkony na pravé straně a druhá na levé. Dalším úžasným faktem je to, že každá samostatně jí a píše.

Poslání – mít je největší!

Mamutí velikost podprsenky 32Z charakterizuje Mayru Hills, jednatřicetiletou německou modelku, která si jako životní poslání zvolila být majitelkou – a hlavně také nositelkou – největších umělých ňader na světě. Zatím má každé její prso na váhu neuvěřitelných 9 kilogramů a obsahuje 10 litrů solného roztoku. Sledujte ji na videu.

Autor: Zvonimír Bláha

Foto: Fitfluff.com

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

23 nejlepších selfie fotek

Víme, jaké muže ženy chtějí