Neuvěřitelná přeměna anorektické dívky

Slečna dříve silně trpící anorexií nakonec změnila své přesvědčení a dnes žije naprosto opačným životním stylem. Takhle dopadla přeměna anorektické dívky.

Podívejte se na Sarah Ramadan aneb přeměna anorektické dívky.

promena-holky-telo-anorexie-1

 

V jeden moment svého života zhubla natolik, že v nohách ani neměla sílu na udržení svého těla. Měla nepravidelný srdeční tep a orgány ji selhávaly.

promena-holky-telo-anorexie-2

 

Přibližovala se smrti a nebyla schopna se o sebe plně postarat.

promena-holky-telo-anorexie-3

 

Byla ji diagnostikována mentální anorexie a převážena do nemocnice, kde pod lékařskou péčí strávila celkem 7 měsíců. Pokaždé, když byla propuštěna, situace se opakovala.



promena-holky-telo-anorexie-4   V únoru 2014 klesla její váha na vůbec nejnižší hodnotu a kvůli lékařským zásahům musela být vyloučena z univerzity. Vypadávaly jí chomáče vlasů a při ležení trpěla, protože kostra neměla téměř žádné maso. promena-holky-telo-anorexie-5   Její bratr byl však oddaný zdravému životní stylu a fitness. To nakonec bylo klíčem pro její zotavení. promena-holky-telo-anorexie-6   Pilně na sobě začala pracovat, což přineslo první přírůstky na jejích svalech. Řídila se sestaveným jídelníčkem a bratr její pokrok sledoval každý týden. promena-holky-telo-anorexie-7   Dalším postupem času se dostala do obvyklé váhy.



promena-holky-telo-anorexie-8

 

Ale nejen to. Dnes je slečnou se svalnatou a vypracovanou postavou.

promena-holky-telo-anorexie-9

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Příběh anorektičky, která se ocitla kousek od smrti

Anorexie mezi celebritami. Které na ni trpí?