Neoholené podpaží jako trend. Kdo je pro?

Chceš-li býti letos v kurzu, s chlupaticí navštiv kavárnu i burzu! Proč? Neoholené podpaží aktuálně prosazují i celebrity. Opravdu je nutné prodírat se houštím? A jste pro nebo proti?

Holení chloupků v rozkroku sahá až do starého Egypta. Bylo jen otázkou času, kdy „modernizace“ dolehne i na podpaží, což se i stalo. Porost v těchto místech patří k nežádoucím jak u žen, tak i u mužů. Teda, většinou nežádoucím. Momentálně frčí retro. Ještě to nevíte?

A je to zase tu!

Loňský rok začal být chlupatý již od začátku. Módní firma American Apparel na svých figurínách se spodním prádlem vystavila pubické ochlupení s komentářem o přirozenosti a souběžně s tím paparazi z celého světa hromadně začali posílat fotky celebrit „nahoře s“.

Třeba dcera herce Bruse Willise Scout Willis (23) dorazila na únorovou akci  Impossible Exhibition private viewLondýně v upnutých šatech, ve kterých ukázala nejen bradavky, ale i neoholené podpaží. A rozhodně v tom nebyla a není sama, i když ještě nepatří k těm, kdo by na svůj prales potřebovali hřeben jako dotyčná ve videu.

https://youtu.be/UXMZegTCg7s

Kdo v tom jede?

Hned dva měsíce poté se fotograf izraelského původu Ben Hopper chopil projektu nazvaném Přírodní krása a odhalil zarostlá podpaží modelek. Jeho cíl? „Celý vtip je v kontrastu moderní ženské krásy a surového vzhledu chlupatého ženského podpaží,“ prozradil pro britský deník Huffington Post s tím, že žena může být krásná i přes to, že neodpovídá standardům nastaveným společností.

„Čekám, že tyhle fotky překvapí opravdu velkou spoustu lidí. A to byl taky svým způsobem jeden z mých záměrů,“ vysvětlil Ben Hopper a čekal, co na ostatní. Shodou okolností Madonna téměř ve stejnou chvíli měla v hlavě to samé. A pak už to jelo…

Lavina solidarity i vzdoru

Veřejnosti se pochlubila snímkem svého „horního koberečku“ v reakci na výzvu iniciativy Art For Freedom, která upozorňuje na porušování lidských práv. Všichni fanoušci tak byli vyznáni, aby vytvořili umění, které podporuje svobodu projevu. Stalo se. Madonna to tam prostě má. A co dělá ona, kopírují i ostatní.

Miley zase chtěla být originální. Povedlo se?

MileyAby přidala i něco navíc, namířila proti němu jazyk a tvářila se, že si jeho špičku chce zabořit kamsi mezi první a padesátý chlup. (Barvu si později smyla, ale houští zůstalo a stalo se mnohem delší.) Sice tak přišla s křížkem po funuse, ale je na čase se ptát… Proč? Fakt chlupy patří k roku 2015?

Kdo co chce?

Dle různých anket veřejnost míní, že ženy by si bezpodmínečně měly holit nohy a podpaží. Část se pak přiklání i k tomu, že rozkrok bez chloupků je taky fajn, s čímž nesouhlasí skalní příznivci holek od bobří řeky.

„Minimálně proužek by tam samice měla mít. Úplné vyholení zavání pedofilií,“ potvrzuje čtenář Láďa, který se zároveň hlásí ke skupině „chlupy v podpaží ne“.

„Tam už je to něco jiného. Pot, smrad, navíc to vypadá blbě, ať už chlupy jakkoli šetří čas i žiletky své nositelky. Mě osobně by na to žádná neutáhla,“ krčí rameny. Tak co je na tom tak sexy? Společně s ním přemýšlíme nad výhodami.

Holky z Facebooku se usmívají. Vy taky?

Holky z Facebooku se usmívají. Vy taky?

3x ANO

  1. Partnerce, která se nahoře neholí, zbyde víc času na vás. Otázka, jestli je to dobře nebo špatně.
  2. Partnerka, která se nahoře neholí, bude budit pozornost. Ať už negativní nebo pozitivní. V každém případě, kamkoli půjde, vzbudí rozruch, takže vy začnete být neviditelní.
  3. Partnerka, která se nahoře neholí, sníží svoji spotřebu žiletek. Ale to je jedno, protože za ušetřené peníze si pořídí boty.

Tak proč by to vlastně mělo být sexy? Chceme znát další a mnohem závažnější důvody, proč klisny nechat s neoholeným podpažím! Vaše nápady, návrhy a názory očekáváme formou komentářů pod článkem!

Autor: Daniel

Zdroj: foto Instagram, Facebook

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Laserový strojek pro vaše přesné oholení

Trendy kérky – co si vyšít na tělo