Není káva jako káva. Jak si udělat po ránu dokonalou vzpruhu a ještě si pochutnat?

Téměř každý z nás prožívá v životě svůj pravidelný kávový rituál, který se skládá, ať už z ranní kávy, poobědové siesty či kávové podvečerní chvilky, se kterou chytáme doslova druhý dech. Ať už se jedná o jakýkoliv moment v průběhu vašeho dne, prožijte ho pokaždé s šálkem výborné kávy čerstvě umleté a připravené v kávovaru, který ví, jak dostat to nejlepší z každého zrnka kávy. Dáme vám recept, jak si nejsnáze vychutnat ranní vzpruhu nebo odpolední siestu.

Jak si udělat kafe jako z kavárny

Doby, kdy jsme si vychutnávali rozpustné kávy a různé kávové náhražky, jsou dávno pryč. Na trhu jsou kvalitní a cenově dostupní pomocníci, kteří vám dokáží v pár krocích připravit kávu jako z vaší oblíbené kavárny. Italský kávovar Saeco Incanto je tím pravým důvodem, proč svůj domov milovat více než kdy před tím. Vyzkoušeli jsme ho v redakci a věřte, že se tu začalo pít kafe ostošest. A vůbec není divu.

Dokáže ve vás vzbuzovat pocit pohody a relaxace, kterou si užíváte během vychutnávání lahodného šálku kávy. Kávovar nabízí možnost výběru z mnoha druhů káv od espresa až po latte macchiato. Ty jsou připraveny tou nejšetrnější technologií patentovaného keramického mlýnku, který kávová zrnka nikdy nepřepálí, tedy si můžete vychutnat skutečnou chuť a aroma čerstvě umleté kávy.

Srdce kávovaru Saeco Incanto – keramický mlýnek se během používání nikdy nepřehřeje, má dlouhou životnost (je až o 61% tvrdší než mlýnek kovový), tichý chod a až pět stupňů jemnosti mletí, které dokáží vyladit bohatost namleté kávy. Mezi hlavní přednosti plnoautomatického kávovaru patří patentovaný vodní filtr AquaClean, díky kterému se uživatel nemusí zabývat odstraňováním vodního kamene, a to až po dobu dvou let. Pro údržbu tohoto kávovaru vyměňte vodní filtr vždy jednou za tři měsíce. To je vše, co musíte pro svého automatického životabudiče udělat. Saeco Incanto nabízí i funkci horké vody, ze které můžete připravit i svůj oblíbený čaj.

Kávovary, které vás postaví na nohy

Nové kávovary Saeco HD8921/09 a HD8922/09 jsou vybaveny praktickou karafou na mléko. Oba se mohou chlubit inovativní dvoukomorovou technologií, která mléko napěňuje hned dvakrát. Výsledkem je krásně našlehaná mléčná pěna, kterou si okamžitě zamilujete vy i vaše drahá polovička. Takové latte si dá maximálně v pravé italské kavárně. Oba kávovary automaticky dbají na to, aby byl vždy po každé přípravě vašeho oblíbeného cappuccina či latte macchiata mléčný okruh vyčištěn. Proto se již nikdy více nemusíte obávat zanesených mléčných částí kávovaru. Tento model vás zaručeně okouzlí krásným designem, který vám padne do moderního interiéru jako ulitý. Kávovar Saeco model HD8921/09 a HD8922/9 se liší úpravou povrchu. Přední panel kávovaru Saeco HD 8921/09 je vyroben z nerezové oceli. Oproti tomu model Saeco HD8922/09 je zhotoven z tvrdého a proti korozi odolného titanového povrchu. Oba modely dokáží navíc připravit na 7 různých typů kávy. Díky tomuto si můžete dávat latte macchiato ráno na probuzení, espreso na chuť po obědě a večer kávu bez kofeinu na spaní.

Tak co, dáte si pod stromeček pořádný kafe?

Autor: red