Co na nás chystá Sylvester Stallone?

Přestože je mu sedmdesát, do hereckého důchodu se Rambo nechystá. Jaké projekty právě teď chystá Sylvester Stallone?

Málokomu se podaří stvořit dvě legendy filmového plátna. Sylvester Stallone to dokázal a boxerské drama Rocky i příběh veterána z Vietnamu Rambo se navždy zapsaly do historie filmu a ovlivnily celé generace. Sly ale točí i dnes a stále má v plánu další projekty. V roce 2015 to byl výborný Creed, navazující na Rockyho, a naposledy se objevil na skok ve Strážcích Galaxie 2, kteří právě řádí v kinech. Co přijde dál?

Všichni jsme Postradatelní

V posledních letech nám Stallone přinesl hlavně setkání hereckých akčních ikon v sérii Expendables. Třetí film Postradatelných ale dost pokulhával a Stallone  se chystal vše napravit čtvrtým dílem. Ten ale k překvapení všech nebude. Sly z projektu vycouval kvůli neshodám s Avi Lernerem, který je šéfem distribuční společnosti Millennium, která za filmy stojí. To je opravdu škoda, protože bysme po posledních Expendables potřebovali spravit chuť a tým Barneyho Rosse má podle nás stále co říct. Co bude s Postradatelnými dál, není jasné.

Plán útěku 2

Celkem nečekanou zprávou je, že vzniká pokračování Slyova úspěšného snímku Plán útěku z roku 2013. Film, kde se Stallone coby expert na zabezpečení vězeňských komplexů Ray Breslin nechává zavřít do lapáků, aby následně uprchl a odhalil jejich slabiny. Vše se zvrtne, když je zrazen a uvržen do vězení neznámo kde, odkázán jen sám na sebe. Nezbývá mu, než spojit síly s jedním z vězňů, kterého zahrál Arnold Schwarzenegger. Druhý díl bude mít podtitul Hades, a Stallonovým parťákem bude Dave Bautista, bývalý wrestler, kterého jsme viděli v bondovce Spectre nebo ve Strážcích Galaxie jako Draxe. V kinech film bude v roce 2018.

Ex-Baghdad

Tak se jmenuje akční snímek, ve kterém si Sylvester Stallone zahraje spolu s Jackie Chanem. Chan bude hrát čínského experta na bezpečnost, kterého najmou, aby v Iráku v Mosulu zachránil zaměstnance ropné rafinerie, která byla napadena. Cílem útočníků je ukrást značné množství ropy, a tak Chan spojí síly s bývalým americkým mariňákem, kterého bude hrát Stallone, aby je společně zastavili. Film vznikne kompletně v čínské produkci a bude se jednat o jeden z největších tamních projektů vůbec. Je otázkou, jestli tenhle nápad nezapadne rovnou do filmového bahna, podobně jako Jedna mezi oči z roku 2012. Na čínském trhu se ale film nejspíš zaplatí.

Taky jste zvědaví, jak dopadnou Slyovy novinky? My Stallona milujeme a chceme, aby točil pořád dál. Hlavně vůli a pevné zdraví, Rocky!

Autor: Eduard Havel

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Rocky- 5 faktů o legendě

Creed následuje sérii nakládaček, které neomrzí