Nakupujte v zimě s velkou slevou! Ušetříme vám tisíce

S příchodem sychravého počasí se člověk často potřebuje něčím rozveselit. Nakupování potěší a zakoupené oblečení zahřeje vás i vaše příbuzenstvo. Dáme vám tip, jak ušetřit tisíce a udělat si radost přesně tím, po čem toužíte.

C&A nákup za půlku!

Víte, že letošní podzim frčí teplé kabáty a barevné svetry? Radost si můžete udělat třeba koupí takového kousku v C&A, kde můžete využít v rámci Extra výhod slevu 25 % na jakýkoli jeden kus. K dokonalému outfitu samozřejmě patří perfektní boty. O čtvrtinu levněji můžete jako zákazník O2 nakoupit vybraný pár bot z obchodů Reno. Neříkejte, že by se vám jedny do práce nebo na vánoční večírky nehodily.:)

Ušetřete 15 % za vitaminy

Při nákupech byste neměli zapomínat ani na své zdraví. To většinou my muži řešíme až nakonec, i když „rýmička“ nás dokáže skolit raz dva. Na vitaminy k posílení imunity před přicházející zimou dostanete lékárnách Benu 15% slevu, abyste se vyvarovali nachlazení a v pohodě přečkali chladné dny.

Mazlíčci si taky zaslouží dárek

Máte doma hafana nebo snad jiného domácího miláčka? (Tentokrát nemyslíme vaši partnerku.) O Vánocích byste mu také mohli udělat nějakou tu radost. Třeba speciální granule, pelíšek, dobroty pro výcvik nebo hračky, které už dávno rozkousal. Zajímavé slevy na vás čekají i v Pet Centeru. Jedinou podmínkou opět je zákaznický účet u O2.

intranet_vanoce_300x300px-min

Další slevy pro vaše blízké nejen k Vánocům

Chcete ušetřit ještě víc? A už máte nakoupené dárky pro rodinu a blízké? Jako zákazníci O2 můžete využít slevy také v Yves Rocher, Sephoře, Scan Quiltu a v řadě dalších obchodů. Slevy můžete čerpat prostřednictvím mobilní aplikace O2 Extra výhody nebo na webové stránce www.o2extravyhody.cz, kde také najdete více informací. Aplikace Extra výhod si prošla velkou rekonstrukcí. Vyzkoušejte si novinky jako například rozšířenou realitu, která vám ukáže výhody ve vaší blízkosti, sdílení výhod přes sociální sítě nebo třeba upozornění na končící kódy. Že aplikaci ještě v telefonu nemáte? Tak rychle na O2 Active.  

Další partneři O2 Extra výhody:

  • s.Oliver
  • Pietro Filipi
  • Intersport
  • Klenoty
  • Bonami.cz
  • Moebelix
  • XXXLutz
  • Footshop.cz
  • Lifefood

 

Tak a jde se na nákupy!

Autor: red