Muslimská sexualita. Jak to chodí? Tohle je brutal!

Právo šaríja, postní měsíc, zákaz vjezdu na červenou. Islámské zákony, nad kterými Evropanovi zůstává rozum stát, se šíří jako lavina. Máte v nich přehled? Víte, jak to u muslimů chodí v manželství i sexu?

Islámské zákony ve věcech sexuality se do značné míry řídí Koránem, výroky Mohameda a rozhodnutí náboženských vůdců, kteří se vyjadřují k sexuálním aktivitám mezi muži a ženami. Že to funguje jinak než u nás v Evropě, jsme všichni pochopili už dávno – a to nejen ze zpráv na komerční televizi. Všudypřítomný pach islámu se šíří vzduchem jako epidemie. Co je z něj cítit? No ještě se ptejte!

Minimální věk

Chlapec může dosáhnout zralosti ve věku od 12 lunárních let (jedenáct roků a osm měsíců) a je považován za dospívajícího ve věku 15 lunárních let (14 let, 6 měsíců a 22 dní), pokud jsou u něj nalezeny známky zralosti. Mezi ty patří mokré sny, ejakulace a zájem o ženy.

Dívka může dosáhnout zralosti ve věku od 9 lunárních let (přibližně osm let a osm měsíců) a je taktéž považována za dospívající ve věku 15 lunárních let (14 let, 6 měsíců a 22 dní), pokud jsou u ní nalezeny známky zralosti. A teď se podržte, v tomto případě se jedná o mokré sny nebo těhotenství! Ehm, cože? Radši nic, popojedeme. V podstatě totiž neexistuje minimální věk pro vstup do manželství.

Přežila by Verešová, Krainová nebo Prachařová?

Ženy v islámské kultuře mají zcela jiné postavení a práva, než na jaké je Evropan zvyklý. Dominantní postavení má muž, který je od raného věku vychováván k tomu, aby si bral, co a kdy chce. To se pak samozřejmě odráží ve vztazích a přístupu k sexu, který si o rovnoprávnosti může nechat jen zdát, o čemž nezřídka trochu zkresleně sní i mnozí z nás. Aspoň ve snu o trojkách nebo čtyřkách v tom správném poměru: jeden penis a několik pochviček.

Sex, který se (ne)dá unést

Islám povoluje mnohoženství, manželské právo dovoluje svobodnému muslimovi až čtyři zákonné manželky (v podstatě libovolného vyznání) najednou a ještě, aby se tamní domorodci snad nenudili, ještě nekontrolovatelný počet konkubín, tedy sexuálních otrokyň.

Počet manželek se dodržuje, výjimku měl snad jen prorok Muhammad (též Mohamed), který životem proplouval s devíti ženami (některé prameny uvádí, že jich bylo dokonce jedenáct) a dvěma konkubínami. To mu povolil samotný Alláh prostřednictvím zjevení. Aspoň tak se to píše v Koránu.

Mimochodem, právě Muhammad si svoji manželku Aishu přivedl domů v době, kdy jí bylo devět let – a jemu padesát. Jejich sňatek se uskutečnil v jejích šesti a podle některých informací si Aisha s sebou přinesla i svoje dětské hračky. Jiný kraj, jiný mrav, který charakterizuje svoboda a sex. A co když se muslim chce rozvést a ani sexuoložka mu to nerozmluví? (Jestli se ptáte, zda muslimové mají svoje sexuology, tak ano. Přečíst si o tom můžete zde: http://www.prochlapy.cz/clanky/maji-muslimove-svoje-sexuology-dobra-otazka-do-pranice/)

Jak se vyhnout rozvodovým právníkům?

Tak mu stačí, když třikrát po sobě vysloví zapuzující formuli. Celý proces probíhá tak, že v jeden den ze sebe vypustíte onu myšlenku – zopakovanou třikrát, a vyčkáte jeden měsíc, až se „věci usadí“, respektive preventivně předejdete pomluvám, že zavržení ženy je až moc „hr“. Přece nejste bezpáteřní dobytek. No a to je všechno. „Jsem rozveden, ó můj pane!“

Levobočka nestrpím!

Manželka, toho času opuštěná svým muslimským manželem (jiná víra se v případě žen nepřipouští), musí čekat tři měsíce (tři měsíční periody) na nový vztah. Tato doba funguje jako pojistka před těhotenstvím s předchozím manželem. Menstruace jako taková je pro muslimy nečistý kaz, vada. Proto je pohlavní styk v této době zakázán. Ví vůbec tahle cháska, jak super to na červenou klouže? Ne. Ale zase mají jinou věc, kterou jim člověk fakt a upřímně závidí.

Jen si představte, že vás to doma s tou vaší nebaví. Normálně se pohádáte, nebo jdete do hospody, kde si postěžujete na to, jak by rozvod byl drahý. Muslim, který uzavře manželství na dobu určitou (!), je vysmátej jako beruška.

Po uplynutí lhůty, tedy v předem určený den, manželství končí, přičemž manželka dostává finanční odměnu (nezdaněnou). Všichni ale víme, že za ty prachy to nestojí.

Druhů potrestání neposlušné ženy existuje několik. Jedním z nich je kamenování. To se takhle dotyčná do půli těla zahrabe do země, aby nemohla uhýbat před nálety. Zbytek ve videu…

Autor: Adam

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

70 procent teroristů-rekrutů pořádně neví, co Islám je

Lidské lebky se na internetu prodávají jako rohlíky v obchodech. Je to legální?