Minimálně 4 důvody, proč se vám vyplatí myslet na letní dovolenou už teď!

Ačkoliv se zdá, že byste se měli spíše věnovat nákupům vánočních dárků, právě teď je ideální doba na výběr vaší příští letní dovolené. Plánování s předstihem se rozhodně vyplatí. A my vám povíme proč zrovna teď! Přidáme i pár tipů na fajn destinace, kde se vám bude určitě líbit.

Pokud totiž řešíte prázdniny u moře na poslední chvíli, často přicházíte o možnost strávit dovolenou přesně podle vašich představ. Předejděte tomu a začněte chystat vaši letní dovolenou už v tomto předvánočním čase. Nejen že vás představa odpočinku na rozpálené pláži doslova zahřeje, ale ušetří vám čas i peněženku.

Léto začíná právě teď!

Cestovní kanceláře spustily předprodeje zájezdů na léto 2017.  A za včasný nákup se vždy odmění.  Kromě atraktivních cen získáte výhody pro celou rodinu.

  1. Kapacity hotelů v různých destinacích jsou nyní zatím minimálně obsazeny, proto bude vaše poptávka splněna do posledního puntíku.
  2. Kromě toho, že většina cestovních kanceláří nabízí na určité typy zájezdů výrazné slevy pro vaše ratolesti, můžete čerpat nesporné výhody od změn destinací týden před odletem až po parkování na letišti zdarma po celou dobu trvání vaší dovolené. 
  3. Cestovní kanceláře především dbají na to, aby jejich zákazníci měli pocit nejvyššího komfortu, který si během svého pracně načerpaného volna chtějí dopřát. Například cestovní kancelář Fischer přišla s unikátním systémem výběru dovolené, díky kterému můžete odletět na dovolenou s rodinou, kdykoliv se vám to hodí. K moři na tři dny nebo tři týdny? To už záleží zcela na vás. Jednoduše leťte, na jak dlouho a kam chcete. Navíc můžete vybírat až z 64 tisíc hotelů z 268 destinací po celém světě.
  4. Cestovní kancelář Fischer vám také garantuje tu nejnižší cenu na trhu. Pokud objevíte výhodnější nabídku jinde, cenu okamžitě dorovnáme,“ uvedl Jan Bezděk z CK Fischer. „Při rezervaci vaší dovolené v rámci First moment stačí zaplatit zálohu 1. 490 Kč a zbytek doplatit až 60 dní před zájezdem,“ doplňuje.

Baví se i děti

Pokud chcete svoje dítě během dovolené zabavit, můžete využít služeb různých dětských klubů, se kterým vaše dítě objeví plný svět radosti, her a legrace. Po celou dobu dovolené se můžete v klidu slunit na pláži, popíjet drinky v baru, užívat si s drahou polovičkou, objevovat nepoznaná místa…a čeští animátoři se o dítko dobře postarají. Veškeré činnosti jsou uzpůsobeny nárokům dětí – věku a jeho schopnostem. „Náš dětský klub Funtazie nabízí pestrý, zábavný a poučný program pro malé dobrodruhy, zatímco se jejich rodiče mohou bez okolků oddávat odpočinku u vody. Naší specialitou je i Sportovní akademie, do níž mohou rodiče zdarma své děti přihlásit. Zatímco vy si budete užívat romantickou dovolenou s  manželem, vaše dítka se naučí základům různých sportů nebo vypilují ty oblíbené. V momentální nabídce máme akademii plavání, beach volejbalu, tenisovou a fotbalovou akademii a nově přidáváme také jógu,“ dodává mluvčí CK Fischer Jan Bezděk.

A kam k moři? Tipy na ideální rodinné destinace

Kréta – bezva dovolená s celou rodinou

Mezi nejpopulárnější rodinnou destinaci patří bezkonkurenčně řecká Kréta, kterou si zamilujete díky řadě atrakcí, nádhernému počasí a obklopující překrásné přírodě. Pokud si chcete odpočinout v lůně krásného krétského ostrova uprostřed Středozemního moře, zkuste například letoviska Gouves, Kolymbari nebo Sissi, kde vás čeká dostatek aktivit pro celou vaši rodinu, služby na úrovni a velmi přátelská atmosféra.

Mallorca – a romantika pro vaši drahou polovičku

Nejhezčí západy slunce ve Středozemí, ty vás čekají na překrásném ostrově Mallorca. Po celou sezonu jsou tu letní teploty kolem 30 stupňů, najdete tu krásné běloskvoucí pláže a průzračně modré moře. Zdejší krajina uchovala původní romantický ráz. Celý ostrov je posetý pomerančovníky a citronovníky, takže pokud chcete vytáhnout svou drahou za romantikou, tady se bude cítit opravdu jak v ráji. ALE! Mallorca je zároveň poměrně turisticky oblíbená, takže si přijdou na své i milovníci rušného života. Určitě si tu užijete i skvělou pánskou jízdu. 

Tak co, už jste se zasnili?