Milujete tenisky? Pak si je můžete postavit i jako 3D puzzle!

Populární 3D tenisky Ravensburger jsou geniálním spojením pro milovníky tenisek a skládání puzzle. Je to kousek, který by na pracovním stolku neměl chybět žádnému teenagerovi. Poslouží totiž také jako bezva stojánek na tužky či jiné drobnosti.

tenisky 3D Puzzle

Skvělá designovka se třemi novými motivy: bezva doplněk na psací stůl

Může se skládat podle motivu a nebo podle čísel na zadní straně plastových dílků. Počet dílků v balení 108. Doporučený věk 8+. Děti si procvičí prostorové vnímání, vnímání tvarů, jemnou motoriku a zručnost.

Od dubna Ravensburger obohacuje svojí úspěšnou kolekci o tři nové modely a to Galaxy, Union Jack a Podvodní svět. Vybrat si můžete podle toho, co vaše dítě nejvíce osloví. Kluci se nejspíš zakoukají do verze Galaxy, kde se ponoří do vesmírného světa plného vzdálených planet a galaxií, dívky zase zřejmě více zaujme podvodní svět s krásně barevnými obyvateli mořských hlubin. Pro ty, kteří rádi cestují nebo se jim líbí Union Jack je zde tento kultovní britský model. Doporučená maloobchodní cena všech modelů je 619 Kč.   

O společnosti Ravensburger

Společnost Ravensburger je rodinná německá firma, která vznikla v roce 1883. Dnes Ravensburger nabízí širokou škálu kvalitních a kreativní dětských her, hlavolamů, vědeckých setů a především největší výběr 2D a 3D puzzle v Evropě. Výroba byla pro většinu typů produktů přesunuta do českého města Polička. Ravensburger klade již od počátku důraz na vysokou kvalitu veškerých výrobků. Puzzle si tak dokáží udržet svůj perfektní stav, i když je malé děti skládají stále znovu a znovu. Dětem i dospělým přináší Ravensburger zábavu a vzdělávání formou hry, současně také podporuje rodinnou pohodu a společně strávený čas. Hry a puzzle jsou vyvíjeny tak, aby zábavnou formou cílily na věkově odpovídající dovednosti dětí. Ravensburger věří, že brzké rozvíjení a stimulace myšlení u dětí pomáhá nejen vyvíjet jejich zvídavost, motorické a umělecké dovednosti, ale také dodává pocit uspokojení a radosti z dosaženého cíle. Ravensburger získal mnohokrát cenu od uznávaných institucí jako Parent’s Choice Foundation, Oppenheim Toy Portfolio nebo Family Fun.

Autor: red

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nejlepší videohry všech dob – znáte je?

Nejlepší hry, které nikoho nezajímaly. Znáte je?